Sprawdź czy to jest aplikacja systemowa Samsung - systemowe są domyślne schowane na spisie.
Potem zostaje poradnik jak ją wywalić gdy masz tylko cofanie do wersji fabrycznej i potem akt łaski do wyłączenia jej (Xiaomi i Oppo blokują opcje wyłączania) - w ciemno może ADB (stary poradnik do wyjaśnienia co to ADB [Poradnik] Jak zainstalować i korzystać z ADB (Android Debug Bridge)) umie odinstalowywać na stałe apki aż do resetu do ustawień fabrycznych (by nie sięgać po custom rom bez jednego APK).
Prześledziłem 3 razy Ustawienia>Aplikacje>Pokaż aplikacje systemowe - nie widzę tej aplikacji, ani nic zawierającego słowa dual, mirror, daagent… gdzieś jeszcze szukać?
Zdążyłem sprawdzić działanie QuickShortcutMaker - niestety nie ma takiej aplikacji / pakietu. Może w weekend pobawię się adb.
Jak również przejrzałem za pomocą Total Commandera foldery /data/user/0/ jak i /system/app/ i ani śladu folderów / aplikacji com.samsung.android.da.daagent czy DAAgent.apk
Nie wiem, czy jest jeszcze sens bawić się adb, najwcześniej zajrzę w weekend.
Jeszcze jedno mnie trapi - czyli sygnatury. Dla tej apki w wersji 2 dla androida7+ istnieją dwie sygnatury, na obu to samo.