Samsung Sgh-E250

Witam. Posiadam Samsunga Sgh-e250 i około miesiac temu zaniosłem telefon do serwisu żeby wprowadzili mi polskie menu niestety gdy oddali mi telefon nie dzialal glosnik i gdy wlanczalo sie aparat lub kamere pokazywalo się białe tło :frowning: .Ponownie zaniosłem telefon do serwisu stwierdzili że jest żle wgrany soft wgrali mi nowy było wszystko ok. :smiley: (fon się tylko nieraz wiesił) :? Po upływie miesiąca przestała mi działac klawiatura pod ekranem na drugi dzień gdy właczylem telefon pokazało sie białe tło i teraz mam problem bo po nie wiem czy jest to może taśma czy jest to żle wgrany soft.

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ. Z GORY DZIEKI…:slight_smile: :slight_smile:

bym zapomnial jak ktoś dzwoni lub przychodzi SMS normalnie słychac dzwiek

taśma… w tym fonie bardzo szybko pada taśma :wink: wiem że kiedyś na allegro były po 20zł, teraz pewnie też po tyle chodzą…

tak się składa ze akurat mam taśmę tylko jest problem bo nie wiem czy to jest prosty “zabieg” czy raczej skomplikowany??

Proszę zmienić temat na konkretny i używaj polskich znaków, opcja EDYTUJ i popraw.JNJN

z reguły jest to proste, w nokiach jest chyba najgorzej bo trzeba mieć jakie specjale narzędzie do odpinania taśmy (przynajmniej w n90 takie coś trzeba) ale w innych to jest proste :wink:

wystarczy rozkręcić telefon, zmienić taśmę, nic nie zgubić i wszystko włożyć w odpowiednie miejsca czyli tak jak był na początku :stuck_out_tongue:

nie powinno sprawić to trudności…