San Andreas PC

Chyba nie :frowning:

Wszystkie wymygania zostaly wypisane wyzej.

Jesli nie spelniacie minimalnych wymagan to trzeba zainwestowac w nowa karte bo obecnie GeForce 2 64mb to jest nic :frowning: lub GeForce 4MX 440.

Zaoszczedzic i kupic jakas porzdne kartke :wink:

Myślalem ze jeszecze pochodzi to GTA:SA ale moge sobie nie robic nadzieji

Procesor 1GHz Pentium III/Athlon

Karta graficzna 64 MB, zgodna z DirectX 9 (GeForce 3 lub lepsza)

256 MB RAM

Napęd DVD 8x

3.6 GB wolnej przestrzeni dyskowej

czy to jest możliwe :o przecież takie wymagania miał gta 3 a biorąc pod uwage to wszystko co będzie uwzględnione w san andreas to chyba troche wp przesadził :? ale może się myle … zobaczymy już za kilkanaście dni :stuck_out_tongue:

hehe moze to sa wymagania minimalne na maksa :stuck_out_tongue: albo zeby wiecej wiary kupilo gre :smiley: ale co tam przekonamy sie juz w czerwcu, ale ciekawe jest to ze wydaja gierki na DVD a malo ludzi wciaz mam cos takiego w kompie, dopiero standardem jest nagrywarka CD-RW bo combo CD-DVD wciaz jest dosc drogie jak na zwyklego polaka :roll: sam wiem ile mnie kosztowala nagrywarka DVD ile to bylo cierpienia i odkladania kieszonkowego, zadnych wyjsc na piwko z kumplami bo kazdy grosz byl wazny no ale coz widac ze na zachodzie to juz musi byc standard bo w polsce to nadal grasuja piraci :x

No nie dosc że gra durna to jeszcze ma wymagania bezsensowne przy kiepskiej grfice.

Malo jest takich osub ktorym niepodoba sie GTA …ale … .

No mi sie GTA nie podoba i wielu moim znajomym, wiesz zależy ile masz lat i jakie osoby znasz. :slight_smile: No i nie mów ze gra ma jakas wybitna fabułe i jest trudna. Może dla niektórych jest wciagajca, ale mnie GTA nudzi.

Wybitnej fabuly niema i niebedzie miala :slight_smile:

Ale liczy sie grywalnosc.

A co do wieku to mozesz byc pewien ,ze juz jakis czas jestem pelnoletni i moje towarzystwo tez jest pelno letnie i kazdy zachwyca(lo) sie ta gra :slight_smile:

Ale oczywiscie kazdy ma inny gust .

pozdrawiam .

dzisiaj mialem okazje zagrac w w/w gra na PS2, noi wrażenia całkiem niezłe :smiley:

A ja przeszedłem wszystkie części GTA i wszystkie bardzo mi się podobały, to były dobre gry jak na swoje czasy ;], ale GTA: VC prowadzi ;]

pod PS2 brak stacji z wlasna muza, mam nadzieje, ze na PC oczywiście bedzie ;] musi =]

niema jak jazda po mieście, z polskim HH :smiley:

Jest zostało to potwierdzone będzie można także odrazu robić zrzuty w formacie .jpg i eksportować statystyki do pliku html i udostępniać innym graczom

Ze względu na to że nie jest to dział Na Luzie OTy kasuję.

Czy SA bedzie PLYNNIE dzialaca na tym sprzecie:

AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+

512MB RAM

NVIDIA GeForce FX 5200 64 MB

Porównaj z wymaganiami zalecanymi

piotrekjunior - raczej będzie chodziła płynnie

:jupi: :D/ :jupi: :D/ :jupi: :D/ :jupi:

ale tego efszita ( czyt. FX) wymień sobie, bo ta karta do nowych gier sie nie nada niebawem!

Wiem Wiem Wiem :?

Jak kupowalem kompa to sie nie znalem jeszcze zabardzo i wsadzili mi to :?

Po wakacjach zaczynam zbierac kase na nowa karte graficzna :slight_smile: