San andreas

dlaczego go ciągle niema na pc???Ktoś mi powie?

Ne ten dział szymoniak! Nowy, to wejdzie byle gdzie i napisze… :lol:. Na Forum jest dział ‘Gry’ i tam pisz.

Zresztą w dziale gry masz temat o tej grze i info kiedy będzie na PC. :smiley:

masz tu informacje kiedy ma sie ukazać GTA http://www.nt.mocny.com/1738,aktualnosci :wink:

po co te zlosliwosci?? a mozna przeciez normalnie zwrocic uwage. w oglole wszyscy sie czepiacie nowych. jak napisal źle to powiedz mu to normalnie, nastepnym razem napisze dobrze

ja spyszalem ze premiera bedzie w kwietniu a w polsce w maju :frowning: :frowning:

pytał się

a wy mu piszecie kiedy :?

niewiem dla czego tak późno robią na PC. może ciężko idzie przzerobić na PC :-x

A przepraszam bardzo gdzie my teraz jestesmy??? Chyba w grach co?

I zgadzam sie z radeekiem bo wy to stare dziady jestescie juz i sie wyzywacie na nowych! !!

Temat został przeniesiony przez Moderatora :lol:

no chyba ze tak ale trzeba bylo wczesniej napisac ale i tak uwazam, ze tamten gosc sie zabardfzo czepia :slight_smile:

marus005 Masz zupełna rację troche przesadził. :?

Gta:san andres ma sie ukazac w czerwcu.

Sa to oficjalne informacje podane przez XXXXX ( bez reklam :wink: )

Napewno wczesniej bedzie w USA.

Jednak Gta to wielka gra i Europa nie pozwoli sobie czekac na nia.

Zobaczymy co z tego bedzie ( z daty premiery, bo z gry hit nad hity ).

Rockstar Games ma dobrą wiadomość dla wszystkich posiadaczy komputerów PC! Już (a może dopiero) w czerwcu zakończone zostaną prace nad wersją gry GTA: San Andreas na komputery osobiste. Gra, której wersja na PlayStation 2 cieszy się niesamowitą popularnością nareszcie zawita także na PC i Xbox.

A pozostając przy temacie San Andreas - zapowiedź komputerowej wersji kolejnej części serii Grand Theft Auto publikuje dziś serwis Arena Gier, a my zapraszamy do jej lektury.

Jak juz ja bede mial to chyba bede gral dzien i noc :stuck_out_tongue:

a na EMULATORZE do PS2 da sie pograć , czy raczej nie … ? :slight_smile:

Nie polecam gry na emulatorze PS2 bo to się mija z celem. Choć byś miał nie wiem jaki sprzęt to i tak będzie wszystko się wlekło. Lepiej poczekać te 5 - 6 miesięcy na wersję PC :smiley:

skad wiesz , grales juz na emu w GTA SA ??

Emulatory z ps2 ledwo daja rade z pierwszymi grami z ps2.

Poza tym malo kto ma taki sprzet zeby pociaglo mu gre z ps2 na emulatorze.

Rozne pogloski ze gra juz jest do sciagniecia czy ze granie na emu nie sprawia zadnych problemow to tylko falsz.

Gra sie ukaze oficjalnie w czerwcu dokladnie 10.

Byc moze gra bedzie pare dni wczesniej.

Jednak teraz pozostaje tylko czekac.

ok , dzieki za pocieszenie i za rady :wink:

nic innego nie pozostaje jak tylko czekać , czekać , czekać …

hmmmmmmmmm podobno gre mozna kupic na stadionie 10 lecia tylko ze jakas wersja ruska :o :o i bodazje to okropna beta tzn beta jak beta zawsze kicha