dlaczego go ciągle niema na pc???Ktoś mi powie?
Ne ten dział szymoniak! Nowy, to wejdzie byle gdzie i napisze… :lol:. Na Forum jest dział ‘Gry’ i tam pisz.
Zresztą w dziale gry masz temat o tej grze i info kiedy będzie na PC.
po co te zlosliwosci?? a mozna przeciez normalnie zwrocic uwage. w oglole wszyscy sie czepiacie nowych. jak napisal źle to powiedz mu to normalnie, nastepnym razem napisze dobrze
ja spyszalem ze premiera bedzie w kwietniu a w polsce w maju
pytał się
a wy mu piszecie kiedy :?
niewiem dla czego tak późno robią na PC. może ciężko idzie przzerobić na PC :-x
A przepraszam bardzo gdzie my teraz jestesmy??? Chyba w grach co?
I zgadzam sie z radeekiem bo wy to stare dziady jestescie juz i sie wyzywacie na nowych!
Temat został przeniesiony przez Moderatora :lol:
no chyba ze tak ale trzeba bylo wczesniej napisac ale i tak uwazam, ze tamten gosc sie zabardfzo czepia
marus005 Masz zupełna rację troche przesadził. :?
Gta:san andres ma sie ukazac w czerwcu.
Sa to oficjalne informacje podane przez XXXXX ( bez reklam )
Napewno wczesniej bedzie w USA.
Jednak Gta to wielka gra i Europa nie pozwoli sobie czekac na nia.
Zobaczymy co z tego bedzie ( z daty premiery, bo z gry hit nad hity ).
Rockstar Games ma dobrą wiadomość dla wszystkich posiadaczy komputerów PC! Już (a może dopiero) w czerwcu zakończone zostaną prace nad wersją gry GTA: San Andreas na komputery osobiste. Gra, której wersja na PlayStation 2 cieszy się niesamowitą popularnością nareszcie zawita także na PC i Xbox.
A pozostając przy temacie San Andreas - zapowiedź komputerowej wersji kolejnej części serii Grand Theft Auto publikuje dziś serwis Arena Gier, a my zapraszamy do jej lektury.
Jak juz ja bede mial to chyba bede gral dzien i noc
a na EMULATORZE do PS2 da sie pograć , czy raczej nie … ?
Nie polecam gry na emulatorze PS2 bo to się mija z celem. Choć byś miał nie wiem jaki sprzęt to i tak będzie wszystko się wlekło. Lepiej poczekać te 5 - 6 miesięcy na wersję PC
skad wiesz , grales juz na emu w GTA SA ??
Emulatory z ps2 ledwo daja rade z pierwszymi grami z ps2.
Poza tym malo kto ma taki sprzet zeby pociaglo mu gre z ps2 na emulatorze.
Rozne pogloski ze gra juz jest do sciagniecia czy ze granie na emu nie sprawia zadnych problemow to tylko falsz.
Gra sie ukaze oficjalnie w czerwcu dokladnie 10.
Byc moze gra bedzie pare dni wczesniej.
Jednak teraz pozostaje tylko czekac.
ok , dzieki za pocieszenie i za rady
nic innego nie pozostaje jak tylko czekać , czekać , czekać …
hmmmmmmmmm podobno gre mozna kupic na stadionie 10 lecia tylko ze jakas wersja ruska :o :o i bodazje to okropna beta tzn beta jak beta zawsze kicha