Sapphire Radeon X1950 PRO 512MB AGP

bstepnik jak masz problem to zaloz swoj wlasny temat a nie wbijasz sie komus do tematu

;/

quake222 co do bzdury napisanej przez ciebie … .

GF 7600 w porownaniu do radka 1950 to syf , wiem bo mialem i testowalem , pozniej kupilem radka i nagle gry tak smigaja jak trza !

Jak niewiesz to niepisz bzdur … .

A pozatym to co , on ma kupic karte po to zeby ja podkrecic i zeby nadal duzo odstawala od radka ?

Bzdura … .

Bierz radka x1950 , co do stalkera ,ze niedziala to bzdura , sam gram na tej karcie w stalkera na max.

Pozdrawiam :slight_smile:

Czyli w tych nowszych grach będzie się lepiej sprawować. Sorry że tak wypytuję ale ten komp ma mi służyć przez najbliższe 4-5 lat i nie chce w niego wkładać potem dodatkowej kasy.

Napisałem na początku że zwracam się do fisha!

żeby tyle komp wytrzymał to kup 8800 GTS :smiley: może tyle posłuży, ale tylko może.

Nie bardzo, przecież nie wspiera dx10.1 :stuck_out_tongue:

2GB Ramu na pewno ci nie starczy na te 4-5 lat tak samo z kartą graficzną jest, może procesor starczy ale nie wiadomo do końca.

no ta sam jestes jak bzdura popatrz na cene nie wszyscy sraja kasa [sory=]

a za przesunieciem suwaka zaoszczedzi 100 zl to wiesz [dalem przyklad]

Nie wiem czy ci ten komputer starczy aż na tyle, ale myślę że na 2-3 lata powinno styknąć. Na swoim już lecę z ponad 4 lata jedynie grafika była wymieniana na początku 2005 r

stary za 4-5 lat to wejscie AGP bedzie zabytkiem !!

Opanuj się :? nie udzieliłem ci zgody na owe zwracanie sie do mnie w ten sposób. skąd wiesz zę będzie zabytkiem? Już miało być dawno zabytkiem … Mimo to ciągle wychodzą nowe karty na AGP.

Cóż to prawda że karty na AGP wychodzą ale nie widzi mi się kupowania np nowej wydanej karty jak ATI RADEON 2600pro 512 mb ramu z ddr2 tym bardziej że ta karta wogóle się nie nadaje do DX 10

Człowieku, daj spokój. Trochę więcej luzu… :stuck_out_tongue: to tylko komputerowe forum, a nie obrady sejmu. :smiley:

btw.

Z góry sorki za OT.

Za 3 lata gf 8 serii będą zabytkami bo żadna nowa gra nie będzie na nich chodziła :] Tylko zdesperowane firmy piszą na dx10 który nie wnosi nic ciekawego, a wymaga niewiadomo czego, crysis będzie najlepszym przykładem. x1950pro będzie lepszym wyborem.

Quake - jeśli ktoś ma kase to nie każ mu wybierać gorszej karty.

Czyli lepiej brać x1950pro tak??

Tak, na agp jedyna wydajniejsza karta to obecnie x1950xt :]