Witam poszukuję save do diablo 2 lord of the destruction najlepiej jak by była postać zabujczyni gdzieś około 85% skonczonej gry czyli 5 akt,bo moje save niestety uległy zniszczeniu najlepiej proszę wstawić na rapidshare lub podesłać na mój adres piotr12345617@wp.pl/guicksilver@gmail.com z góry dziękuję za pomoc
Ps chyba że można jakim edytorem zmienić; mam namyśli stworzyć nową postać i tam ,doszlifować’’
Diablo 2 nie jest grą jakoś szczególnie trudną i nawet jej przejście w trybie SP nie zajmuje wielu tygodni, więc nie rozumiem, po co Ci te save. Zagraj od nowa a jak miałeś jakieś fajne rzeczy, to pościągaj sobie postacie z tej strony, którą podałem i przełóż od nich potrzebne rzeczy.
Poszukaj programu Hero Editor, ta można zmienic wszystko co się da w postaci.
Chyba na poziomie Normal? Niektórymi postaciami przejście piekła (hell) jest prawie niemożliwe na singlu (bez kupionych itemów, pomocy od innych graczy, no i przeważnie z postacią nie do końca dobrze rozplanowaną)
Ja gram tylko i wyłącznie na singlu i przeszedłem całą grę na patchu 1.11b podstawowymi postaciami. Fakt, że Starożytnych na poziomie trudności piekło walczyłem czarodziejką chyba cały dzień ale w końcu się udało Zostały mi dwie postacie z LoD ale jakoś nie mam czasu, aby nimi zagrać.
Kopik z pewnością na singlu, gdzie trudno o jakikolwiek przedmiot - a przecież dla merca soski potrzebne jest infinity :twisted: I tak lepiej light zrobić ;]
Albo taniej - zacznij grać paladynem na młotki. Bez dobrych przedmiotów będziesz sobie radził samemu.
Ogólnie proponuję na Battle.net’cie zacząć grać. Zawsze można spotkać nowych kumpli, którzy pomogą w potrzebie.