Save do diablo 2 lord of the destruction

Witam poszukuję save do diablo 2 lord of the destruction najlepiej jak by była postać zabujczyni gdzieś około 85% skonczonej gry czyli 5 akt,bo moje save niestety uległy zniszczeniu :frowning: najlepiej proszę wstawić na rapidshare lub podesłać na mój adres piotr12345617@wp.pl/guicksilver@gmail.com z góry dziękuję za pomoc :smiley:

Ps chyba że można jakim edytorem zmienić; mam namyśli stworzyć nową postać i tam ,doszlifować’’

a nie lepiej samemu w Diablo pograć? to bardzo fajna gra i wgrywanie save’ów do niej to istna głupota i żenada…

Zerknij tutaj:

http://www.diablo.phx.pl/?s=saves

moje save niestety uległy zniszczeniu,a od nowa zaczynać to to jest głupota bo doszedłem pod koniec

Diablo 2 nie jest grą jakoś szczególnie trudną i nawet jej przejście w trybie SP nie zajmuje wielu tygodni, więc nie rozumiem, po co Ci te save. Zagraj od nowa a jak miałeś jakieś fajne rzeczy, to pościągaj sobie postacie z tej strony, którą podałem i przełóż od nich potrzebne rzeczy.

no tak ale ja sie zżyłem z tą postacią :smiley:

Poszukaj programu Hero Editor, ta można zmienic wszystko co się da w postaci.

Chyba na poziomie Normal? Niektórymi postaciami przejście piekła (hell) jest prawie niemożliwe na singlu (bez kupionych itemów, pomocy od innych graczy, no i przeważnie z postacią nie do końca dobrze rozplanowaną)

Ja gram tylko i wyłącznie na singlu i przeszedłem całą grę na patchu 1.11b podstawowymi postaciami. Fakt, że Starożytnych na poziomie trudności piekło walczyłem czarodziejką chyba cały dzień ale w końcu się udało :slight_smile: Zostały mi dwie postacie z LoD ale jakoś nie mam czasu, aby nimi zagrać.

@czyzu z dobrym mercem przejdziesz nawet czarka na blizz calego hella :wink:

Kopik z pewnością na singlu, gdzie trudno o jakikolwiek przedmiot - a przecież dla merca soski potrzebne jest infinity :twisted: I tak lepiej light zrobić ;]

Albo taniej - zacznij grać paladynem na młotki. Bez dobrych przedmiotów będziesz sobie radził samemu.

Ogólnie proponuję na Battle.net’cie zacząć grać. Zawsze można spotkać nowych kumpli, którzy pomogą w potrzebie.