Ścinki w grze co parę sekund

Witam chciałbym się was zapytać czm mam ścinki w grze wczoraj jeszcze ich nie było a dzisiaj są gra się nazywa fortnite mam nawet na najniższe ustawiania jakie się tylko chyba da ale i tak są ścinki co pare sek
Sprzęt
Intel i3-6006u
ram 8,00 GB
grafika Intel hd graphics 520 1GB
i to jest laptop więcej nie wiem bo się nie znam

Może winny jest internet? Masz wysoki PING i lagi…

System zaktualizowany ?
Sterowniki aktualne?
Jakie temperatury podczas stresu ?

INTERNET

Przesył troszkę niski, jakie to łącze jest? ADSL? A jakie pingi uzyskujesz w samej grze?

Dlaczego Twój wpis został oflagowany i ukryty??

Kolego, jedno konto na raz, a nie trzy, bo inaczej znikną wszystkie bez szemrania. Jeżeli z jakiegoś powodu wystąpił błąd i system zablokował Ci możliwość pisania w wątkach to pisz do moderacji, a nie zakładaj kolejne konta.

3 polubienia

ping mam taki sam czasami 70ms

Czy to Windows 10? Bo większość osób ma problem z FPS, lagami i itp. Czy starsza wersja sterownika graficznego pomoże?

win 10

Sprawdź starszą wersję sterownika graficznego czy pomoże.

zrobił bym to jak bym wiedział jak :smiley:

Chociaż… Najpierw zacznij od przeinstalowania sterownika graficznego. Użyj tego:

1.Wyszukaj msconfig.exe w systemie.
2.Uruchom jako administrator.
3.W zakładce uruchamianie (msconfig) weź bezpieczne i minimalny ma zostać.
4.Zatwierdź i uruchom ponownie.
5.Uruchom program z linku jako administrator.
6.Powinno być domyślnie twoja karta graficzna.
7.Weź opcję całkowicie usuń sterowniki z restartem.
8.Po zastosowaniu i jak ci się uruchomi sprzęt ponownie, daj zainstalować sterowniki Windows 10 przez Windows Update.

Tak na początek i sprawdź czy pomogło.

dałem odblokuj sterowniki z windows update co dalej

i zrobiłem wszystko co kazałeś tylko to 8 nie bo nie wiem o co chodzi dokładnie

Wziąłeś opcję usuń wszystkie sterowniki i zrestartuj (pierwsza od góry po lewej w DDU)? Powinno odinstalować grafikę i zrestartować laptop/pc. A po restarcie klikasz windows update (ustawienia i aktualizacje) i dajesz zainstalować, co znajdzie.

a to już zrobiłem dobra sprawdzam czy się poprawiło

Nie zadziałało

moje cpu podczas gry
CPU

A zainstalował sobie sterowniki do karty na czysto? Jeżeli tak, to w pierwszej kolejności po panelu ustawień twojej karty powyłączaj transmisje i rejestrowanie (o ile są) i wejdź do ustawień systemu (ta zębatka) zakładka granie i wyłącz wszystko z nazwą transmituj/rejestruj.

gdzie jest panel ustawień?