Witam chciałbym się was zapytać czm mam ścinki w grze wczoraj jeszcze ich nie było a dzisiaj są gra się nazywa fortnite mam nawet na najniższe ustawiania jakie się tylko chyba da ale i tak są ścinki co pare sek
Sprzęt
Intel i3-6006u
ram 8,00 GB
grafika Intel hd graphics 520 1GB
i to jest laptop więcej nie wiem bo się nie znam
Może winny jest internet? Masz wysoki PING i lagi…
System zaktualizowany ?
Sterowniki aktualne?
Jakie temperatury podczas stresu ?
Przesył troszkę niski, jakie to łącze jest? ADSL? A jakie pingi uzyskujesz w samej grze?
Dlaczego Twój wpis został oflagowany i ukryty??
Kolego, jedno konto na raz, a nie trzy, bo inaczej znikną wszystkie bez szemrania. Jeżeli z jakiegoś powodu wystąpił błąd i system zablokował Ci możliwość pisania w wątkach to pisz do moderacji, a nie zakładaj kolejne konta.
ping mam taki sam czasami 70ms
Czy to Windows 10? Bo większość osób ma problem z FPS, lagami i itp. Czy starsza wersja sterownika graficznego pomoże?
win 10
Sprawdź starszą wersję sterownika graficznego czy pomoże.
zrobił bym to jak bym wiedział jak
Chociaż… Najpierw zacznij od przeinstalowania sterownika graficznego. Użyj tego:
1.Wyszukaj msconfig.exe w systemie.
2.Uruchom jako administrator.
3.W zakładce uruchamianie (msconfig) weź bezpieczne i minimalny ma zostać.
4.Zatwierdź i uruchom ponownie.
5.Uruchom program z linku jako administrator.
6.Powinno być domyślnie twoja karta graficzna.
7.Weź opcję całkowicie usuń sterowniki z restartem.
8.Po zastosowaniu i jak ci się uruchomi sprzęt ponownie, daj zainstalować sterowniki Windows 10 przez Windows Update.
Tak na początek i sprawdź czy pomogło.
dałem odblokuj sterowniki z windows update co dalej
i zrobiłem wszystko co kazałeś tylko to 8 nie bo nie wiem o co chodzi dokładnie
Wziąłeś opcję usuń wszystkie sterowniki i zrestartuj (pierwsza od góry po lewej w DDU)? Powinno odinstalować grafikę i zrestartować laptop/pc. A po restarcie klikasz windows update (ustawienia i aktualizacje) i dajesz zainstalować, co znajdzie.
a to już zrobiłem dobra sprawdzam czy się poprawiło
Nie zadziałało
moje cpu podczas gry
A zainstalował sobie sterowniki do karty na czysto? Jeżeli tak, to w pierwszej kolejności po panelu ustawień twojej karty powyłączaj transmisje i rejestrowanie (o ile są) i wejdź do ustawień systemu (ta zębatka) zakładka granie i wyłącz wszystko z nazwą transmituj/rejestruj.
gdzie jest panel ustawień?