jak w temacie zamienię SE C702 w oryginalnym opakowaniu i całą zawartością +karta M2 4gb w bardzo dobrym stanie (wersja pitch black - nie ścierającą się obudowa) i na gwarancji na jeszcze 1,5 roku na Nokie 6303 w bardzo dobrym stanie. na terenie śląska możliwa wymiana osobista.
lantash , na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało przeniesieniem tematu do śmietnika.
Ja mogę się wymienić na n73 w dobrym stanie karta 1gb bez simlocka
mowa tu o n73, czy n73me? bo o samej n73 nawet nie myślę a o me mogę przynajmniej się przymierzyć
Oprogramowanie z n73 i N73ME jest wymienne…w “zwykłej” N73 wgrasz soft z M usic E dition wystarczy zmienić ProductCode http://peb.pl/komorki/279027-n73-zmiana-softu.html
Posiadam N73 ME z gwarancją do 26. 09. 2010, do tego słuchawki (oryginalne) ładowarka(też oryginalna) i karta 2gb KINGSTON .
Chętnie zamienię na coś bez symbiana i z wejściem na mini jack. A ty do zamiany za c702 musiał byś dopłacić 70zł wchodzisz?
P.S. : aha z tą zmianą “product code” musisz uważać bo to jest nie legalne i tracisz przy tym gwarancję i nie sprzedasz fona potem
Posiadam nokie 6303i kupiona 23.02.11r
Byłbyś zainteresowany?