SE k800i daj mi swoją opinię na temat tego fona :)

Witam proszę wszystkich obecnych na forum o wyrażenie opinii na temat tego telefonu jego wady jaki i jego zalety czy jest warty swojej ceny (ok. 500zł ). Czy gra głośno ?? a może jakieś inne propozycje telefonu za 500zł i z takimi parametrami jak ten…?? CZEKAM NA POSTY :slight_smile:

bardzo dobry telefon.polecam go z czystym sumieniem

Mam ten telefon i muszę stwierdzić, że jest wart swojej ceny. Jeśli chodzi o głośnik gra powiedzmy nie za głośno nie za cicho… :slight_smile: Świetnie robi zdjęcia. Oczywiście POLECAM! A co do wad jakie ten telefon ma to wielkość (ale musi gdzieś mieć ten aparat i w ogóle) :slight_smile:

jak chcesz telefon muzyczny to w880i byłby raczej lepszym wyborem.

a czy ten telefon gra ciszej od k750i?? jak tak to jest duża różnica ?? i czy rzeczywiście gra on cicho ??

Telefon gra głośniej od k750i, jestem jego posiadaczem od kilku dni i sprawuje sie wyśmienicie.

a moim zdaniem gra ciszej od k750i sam porównywałem go z k800i ale to tylko taki mały szczegół nie ma co na to zwracać uwagi.

Super plusem jest znakomity aparat cyfrowy, zdjęcia świetnej jakości i do tego prawdziwa wbudowana lampa błyskowa :slight_smile:

minus jak to w SE dżojstik tylko ja powiem krótko: “Jak dbasz tak masz” nigdy nie po psułem dżojstika bo zawsze dbałem i dbam nadal o telefony.

A tych co niszczą i nie dbają o swój tel. kom. nie trawie.

Dzięki wam za pomoc. Kupiłem K800i i jestem bardzo zadowolony. :smiley: :mrgreen: :wink:

no i prawidłowo :smiley: gratuluje wyboru i życzę żeby działał bez awaryjnie przez bardzo długi czas :wink:

świetny telefonik polecam, co do głośnosci to mozna sobie zmienic akustykę (sterownik) na taką ze łeb rozsadzi na sluchawkach :]

hehe dzieki za info i jednak sie zdecydowałem :slight_smile:

polecam forum centrumse.pl :slight_smile: