Witam proszę wszystkich obecnych na forum o wyrażenie opinii na temat tego telefonu jego wady jaki i jego zalety czy jest warty swojej ceny (ok. 500zł ). Czy gra głośno ?? a może jakieś inne propozycje telefonu za 500zł i z takimi parametrami jak ten…?? CZEKAM NA POSTY 
bardzo dobry telefon.polecam go z czystym sumieniem
Mam ten telefon i muszę stwierdzić, że jest wart swojej ceny. Jeśli chodzi o głośnik gra powiedzmy nie za głośno nie za cicho…
Świetnie robi zdjęcia. Oczywiście POLECAM! A co do wad jakie ten telefon ma to wielkość (ale musi gdzieś mieć ten aparat i w ogóle) 
jak chcesz telefon muzyczny to w880i byłby raczej lepszym wyborem.
a czy ten telefon gra ciszej od k750i?? jak tak to jest duża różnica ?? i czy rzeczywiście gra on cicho ??
Telefon gra głośniej od k750i, jestem jego posiadaczem od kilku dni i sprawuje sie wyśmienicie.
a moim zdaniem gra ciszej od k750i sam porównywałem go z k800i ale to tylko taki mały szczegół nie ma co na to zwracać uwagi.
Super plusem jest znakomity aparat cyfrowy, zdjęcia świetnej jakości i do tego prawdziwa wbudowana lampa błyskowa 
minus jak to w SE dżojstik tylko ja powiem krótko: “Jak dbasz tak masz” nigdy nie po psułem dżojstika bo zawsze dbałem i dbam nadal o telefony.
A tych co niszczą i nie dbają o swój tel. kom. nie trawie.
Dzięki wam za pomoc. Kupiłem K800i i jestem bardzo zadowolony.
:mrgreen: 
no i prawidłowo
gratuluje wyboru i życzę żeby działał bez awaryjnie przez bardzo długi czas 
świetny telefonik polecam, co do głośnosci to mozna sobie zmienic akustykę (sterownik) na taką ze łeb rozsadzi na sluchawkach :]
hehe dzieki za info i jednak sie zdecydowałem 
polecam forum centrumse.pl