SE w595 na PDA

Chętnie wymienię mojego SE w595 na PDA, koniecznie firmy HTC (Nokia, Apple i inne mnie nie interesują), najlepiej na SPV m3100.

Z tego co patrzyłem na allegro, ceny są prawie identyczne, z małymi wahaniami raz w jedną stronę, raz w drugą.

SE w595 jest używany.

Ma około roku, jednak jest w bardzo dobrym stanie. Jest koloru czarnego. Wyświetlacz, guziki działają i wyglądają świetnie. Tak samo jak magnes przy rozsuwaniu.

Jedynie na dole (jak się 'postawi telefon, to ta srebrna część na dole) jest lekko starty, ale raz, że tego nie widać przy codziennym użytkowaniu, dwa, że jeśli komuś zależy, można to łatwo poprawić.

Wgrywałem własne ROM, wszystko działa świetnie, nigdy się nie zawiesza.

Bateria starcza na 4 dni ciągłego używania (częste rozmowy, puszczana muzyka itd).

Bardzo prawdopodobne, że mam do niego gwarancję, ale tego nie wiem na pewno, bo papiery do niego są obecnie jakieś 300km ode mnie.

Oddaję go ze wszystkim co dostałem:

• ładowarka

• kabel usb

• karta 2gb

• papiery

W zamian chciałbym PDA firmy HTC. Może być SPV m3100, którego już kiedyś miałem, może być coś lepszego :wink:

Ważny jest dla mnie wygląd, zależy mi, aby telefon nie był uszkodzony i jak najlepiej wyglądał (bez dużej ilości otarć, rys).

Soft jest bez znaczenia, fajnie jakby to był bardziej pełny zestaw, czyli 2 rysiki, kabelki i np. kabura.

Przecież do W595 nie ma ROMów tylko zwykłe softy…