Seria prince of persia

dwa trony - bardzo krótka gra :cry:

Złączono Posta : 11.03.2006 (Sob) 22:25

można przejść w jakieś 6 godzin

Przeszedłem PiaskCzasu i Dwa Trony, może kiedyś wezmę się za Duszę Wojownika.

podając głosy proszę jeszcze o dodatnie komentarza

dlaczego akurat taka część pop’a a nie inna :wink:

Dwa trony naj lepsze

czemu nie ma w ankiecie innych części? (1, 2, 3D)

ok , juz dodaję :smiley:

Złączono Posta : 21.03.2006 (Wto) 17:23

zaraz , da się zmienić opcje ankiety ? jak tak to jak ? :?

Żadna z części mi się nie podoba :roll:

Czemu nie ma tego w ankiecie :?:

ja u brata grałem nawet fajna

PoP TTT ŻĄDZI! !!

PoP WW ma zajerąbistą muze te metalici są genialne ^^

ale PoP TTT bardziej przybadł mi do gustu.

DARK PRINCE RULEZZZZZ !!

prince of persia warrior within , powiem jedno dwa trony to porażka , totalne dno , szkoda gadać

WW najlepsze 8)

gra nie jest dnem , jest krótka i to bardzo ale nie dorównuje fabule warrior within :!:

No nie wiem mi się podobają Dwa Trony bo w Warrior Within nie grałem wiec nie moge ocenic.

no i kogo to obchodzi Kicek182 oddałeś już głos i komentarz :evil:

Ty tą ankietą opieukjesz się jak własnym dzieckiem… To, że ktoś już powiedział oznacza, że nie może się drugi raz wypowiedzieć? To zrób sobie jakieś forum o POP i tam wymyślaj jakieś reguły…

Szczerze? To Prince of Percia, tylko ten stary Prince of Percia w którego grałem jeszcze na Amidze :] Tam to był klimat :smiley: i to była czysta gra zręcznościowa czego nie można powiedzieć o wznowieniu serii… Moim skromnym zdaniem nie powinno to nosić miana Prince of Percia…

A a ankiecie wybrałem rzecz jasna opcję drugą… Ale i tak wole PoPa sprzed 15 lat :]

Miłego dzionka :]

Witam qmpla DARK PRINCE’a…

A więc PoP WW jest najleszy ma ten klimat:

No i bossowie… uciekanie przed Dahaką :smiley: no i te sprawy

Jednym słowem WW rządzi 8)

Pozdro … :slight_smile:

Fajna jest ta gra grałem nawed

Przeszedłem już Dwa Trony i powiem, że bardziej mi się spodobało niż Warrior Within. Może i jest krótka, ale przynajmniej nie jest sztucznie przedłużana - w Warrior Within każdą lokację przemierzamy przynajmniej dwa razy. Poza tym w Dwóch Tronach podoba mi sie ogólny pomysł - Książę jako ścigany zdrajca, musi się ukrywać i przekradać. Speed kille to też świetny pomysł.

A wracając do Piasków Czasu - zagłosowalem na nie, gdyż gra była swego rodzaju rewolucją w gatunku platformówek. Przedtem takiego czegoś nie było (były co prawda Tomb Raidery, ale tam każda kolejna część była jeszcze gorsza od poprzedniej).

Mam pytanie czy POP WW pojdzie na komputerze:

AMD Duron 1,3Ghz

640MB RAM

k. graf. Radeon 9550 Extreme 128 mb

Jak tak to czy bedzie sie dalo grac na 1024*768 na srednich albo wysokich szczegolach graf :?:

KOCHAM PoPa !!