dwa trony - bardzo krótka gra
Złączono Posta : 11.03.2006 (Sob) 22:25
można przejść w jakieś 6 godzin
dwa trony - bardzo krótka gra
Złączono Posta : 11.03.2006 (Sob) 22:25
można przejść w jakieś 6 godzin
Przeszedłem PiaskCzasu i Dwa Trony, może kiedyś wezmę się za Duszę Wojownika.
podając głosy proszę jeszcze o dodatnie komentarza
dlaczego akurat taka część pop’a a nie inna
Dwa trony naj lepsze
czemu nie ma w ankiecie innych części? (1, 2, 3D)
ok , juz dodaję
Złączono Posta : 21.03.2006 (Wto) 17:23
zaraz , da się zmienić opcje ankiety ? jak tak to jak ? :?
Żadna z części mi się nie podoba :roll:
Czemu nie ma tego w ankiecie :?:
ja u brata grałem nawet fajna
PoP TTT ŻĄDZI!
PoP WW ma zajerąbistą muze te metalici są genialne ^^
ale PoP TTT bardziej przybadł mi do gustu.
DARK PRINCE RULEZZZZZ
prince of persia warrior within , powiem jedno dwa trony to porażka , totalne dno , szkoda gadać
WW najlepsze 8)
gra nie jest dnem , jest krótka i to bardzo ale nie dorównuje fabule warrior within :!:
No nie wiem mi się podobają Dwa Trony bo w Warrior Within nie grałem wiec nie moge ocenic.
no i kogo to obchodzi Kicek182 oddałeś już głos i komentarz :evil:
Ty tą ankietą opieukjesz się jak własnym dzieckiem… To, że ktoś już powiedział oznacza, że nie może się drugi raz wypowiedzieć? To zrób sobie jakieś forum o POP i tam wymyślaj jakieś reguły…
Szczerze? To Prince of Percia, tylko ten stary Prince of Percia w którego grałem jeszcze na Amidze :] Tam to był klimat i to była czysta gra zręcznościowa czego nie można powiedzieć o wznowieniu serii… Moim skromnym zdaniem nie powinno to nosić miana Prince of Percia…
A a ankiecie wybrałem rzecz jasna opcję drugą… Ale i tak wole PoPa sprzed 15 lat :]
Miłego dzionka :]
Witam qmpla DARK PRINCE’a…
A więc PoP WW jest najleszy ma ten klimat:
No i bossowie… uciekanie przed Dahaką no i te sprawy
Jednym słowem WW rządzi 8)
Pozdro …
Fajna jest ta gra grałem nawed
Przeszedłem już Dwa Trony i powiem, że bardziej mi się spodobało niż Warrior Within. Może i jest krótka, ale przynajmniej nie jest sztucznie przedłużana - w Warrior Within każdą lokację przemierzamy przynajmniej dwa razy. Poza tym w Dwóch Tronach podoba mi sie ogólny pomysł - Książę jako ścigany zdrajca, musi się ukrywać i przekradać. Speed kille to też świetny pomysł.
A wracając do Piasków Czasu - zagłosowalem na nie, gdyż gra była swego rodzaju rewolucją w gatunku platformówek. Przedtem takiego czegoś nie było (były co prawda Tomb Raidery, ale tam każda kolejna część była jeszcze gorsza od poprzedniej).
Mam pytanie czy POP WW pojdzie na komputerze:
AMD Duron 1,3Ghz
640MB RAM
k. graf. Radeon 9550 Extreme 128 mb
Jak tak to czy bedzie sie dalo grac na 1024*768 na srednich albo wysokich szczegolach graf :?:
KOCHAM PoPa