Szukałem na forum na gogolach i żadnej konkretnej odpowiedzi nie mam. Sprawa stoi tak mam Gene6 FTP, konto na no-ip, program z no-ip i neostrade. Jak mam postawić serwer, gdzie mam wpisac swój adres z no-ip. Może ktoś krok po kroku mi to wytłumaczyć ?? Na forum było już dużo takich tematów ale żaden nie do końca. Daje nową domene wpisuje aktualne ip i jest cacy, łacze sie ponownie z netem i już jest kiszka trzeba na nowo wpisywac ip. Zamiast tego ip dałem adres z no-ip i mi to nie działa wogole nic sie niedzieje. Może coś Gene musze właczyć. Jak wpisze aktualne ip a w wyszukiwarce dam adres z no-ip to działą ale jak sie połacvze ponownie i wpisze ten sam adres to już nie działa. POMOCY !
nic nie musisz wpisywac… sciagnij klienta ze strony no-ip, ktory bedzie pracowal w tle i monitorowal twoje ip…
No ja mam tego klienta ale to niec nie daje. Prosze napiszcie mi krok po kroku.
nie wiem jak mam ci to napisac krok po kroku… instalujesz wpisujesz haslo i login , w okienku progrmu z no-ip pojawia sie usmiechnieta geba… jak zmieni ci sie ip, nowe w ciagu kilku minut (najdluzej) zostanie przypisane do twojej domeny i bedzie znowu gralo.
jak nie jest tak to robisz cos zle, ale nie potrafie powiedziec co… bo nie wiem co tak naprawde zrobiles.
masz dokladnie ten program zainstalowany?
A jakie są programy do moitorowania IP ??