ShoutBox-Jak go dodać do forum?

Witam!

Mam takie pytanko: Chciał bym mieć na moim forum shoutboxa, ale nie wiem jak to zrobić. Proszę o wypisanie od podstaw co i jak mam zrobić. ShoutBox nie koniecznie musi być dla zarejestrowanych.

Bardzo proszę o jasne tłumaczenie.

temu panu już podziękujemy .

:arrow: Regulamin 1.2 , 1.3 .

Może ktoś jednak pomoże?

Dodane mniej niż minutę temu

Takie fajne forum, że nikt nie wie jak dodać shoutbux’a do innego forum. Ale mamy fajnych webmasterów! UUu.

przeczytaj swój podpis

czemu tobie nie pomogło??

shoutbox nie jest skomplikowany, poszukaj sobie. Można go na kilka sposobów zrobić. najprościej html+php.

Może podasz co mam wpisać?

P.S.

Chyba zmienię podpis.

A gdzie to pisze, że warez jest nielegalny i zabroniony ??

Dziękuję za pomoc. Problem sam rozwiązałem.

czytałeś debilu regulamin ?

Może trochę kultury?

Może debil mi napisze gdzie pisze, że warez jest ZAWSZE nielegalny?? Normalnie bym to zgłosił. Ale co mi z tego, że Moderator wystawi ci ostrzeżenie i po miesiącu już go nie będziesz miał??

Kamil2993, jako osoba kulturalna powinneś przeprosić za nazwanie kogokolwiek “debilem”.

Ja to tam nie wiem, co to warez :lol: Ale patrząc na Twą stronę wnioskuję, że to zwykłe piractwo. A piractwo legalne nie jest.

Jak możesz wnioskować jeżeli nawet się nie zarejestrowałeś. Chyba że jesteś tym nowym. Wskaż mi dział w którym na mojej stronie znajdziesz crack, serial, key gen itp. To dam ci Moda i będziesz mógł pousuwać wszystko z tego działu gdzie to znalazłeś.