Witam ponownie!
Około tygodnia temu pisałem tu w sprawie bluescreenów mojego brata. Występowały one wielokrotnie od paru miesięcy, przechodząc m in przez wymianę większości komponentów z pominięciem bodajże ramu i dysku. Jeden z użytkowników mi poradził wymianę dysków z uwagi na usterkę która wyszła przy s.m.a.r.t., co rzeczywiście poskutkowało na jakiś czas brakiem awarii, jednak błędy znów zaczęły wyskakiwać. Teraz głównie przy grze w simsy (raz po godzinie, raz po 20 minutach) ale i raz poza nimi. Podrzucam tu minidump i proszę o pomoc w jego interpretacji: https://drive.google.com/file/d/1OWM0E4DBSDJOY43LkM5RHk2aJJIIHGVV/view?usp=sharing
Wszystko zależy od komputera. Wymagania sprzętowe spełniasz ale minimalne a tu chodzi o zalecane. Minimalne to takie - z takim komputerem jakoś gra ci się uruchomi działać raczej będzie niczego nie gwarantujemy. Zalecane - Gdy spełniasz zalecane wymagania to możesz już grać z jakąś godnością. Co do samych blue screenów jest to dziwna sytuacja. Sam gram w The Sims 4 na HP Laptop 15-bs000nw i trzeba przyznać rozgrywka ładuje się długo ale normalnie gram. Chociaż jest to mało rdzeni Intel Celeron ze zintegrowaną kartą graficzną. Jednak bluescreen to dziwna sytuacja. Nic ci nie pomogę także przyszedłem wygadałem się i idę