Skąd pobrać Windows 8.1 Update 1 PL?

Cześć,

Czy można legalnie ściągnąć obraz Windowsa 8.1 Update 1 z językiem polskim? Kupiłem nowy dysk do laptopa i zainstalowałem W8.1 z tego linku http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/upgrade-product-key-only (przywróciłem aktywację programem Advanced Tokens Manager 3.5), ale w żaden sposób nie da się go zaktualizować do Update 1. Próbowałem wszystkich możliwości, które znalazłem w Internecie i nadal aktualizacja się nie instaluje. Znajdę gdzieś ISO z Update 1 czy muszę zainstalować W8.0 (mam na płycie) i zaktualizować go do 8.1, a później do Update 1?

Chcesz wersje Pro czy zwykłą (Core)? 32 czy 64 bit?

Napisz na PW to podeśle linki do wersji z dreamspark.

Nie wolno rozpowszechniać oprogramowania do którego dostaje się dostęp poprzez program DreamSpark.

To raz, dwa to linków do systemów nie ma, należy pobrać plik który uruchamia się programem który można pobrać mając dostęp do DS.

Longhorn, dostajesz klucz i go dodajesz? Gratuluję.

Klucz mogę podać uniwersalny najwyżej, służący tylko do instalacji windows 8.1 professional

GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9

Co do obrazów, akurat te są dostępne na internecie, ja ich nie wrzucałem. Z resztą na moim koncie dreamspark pobieranie windows 8 update 1 jest niemożliwe, pobrałem już zwykłą wersje 8.1 - klucz jest ten sam i tu, i tu.

Dostęp do DreamSpark mają głównie studenci a nie postronne osoby więc proceder upowszechniania obrazów z tego programu wg wiadomości jakie mam jest nielegalny ponieważ w przypadku jak dostaniesz klucz do np. Win8 i system z nim zainstalujesz na swojej maszynie i podasz ten klucz innej osobie to jest to wbrew licencji.

Poza tym czysty obraz Windows 8.1 Update 1 nie wiem czy jest do pobrania. Jedynie samą wersję 8 lub 8.1 można pobrać i ewentualnie ręcznie aktualizować.

PS. Jest gdzie w systemie informacja o tym że jest to Win 8.1 Update 1?

Nikt nie podaje swojego klucza, tylko obrazy iso. Klucze uniwersalne, służące tylko do instalacji są publicznie dostępne http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj612867.aspx