Czy można legalnie ściągnąć obraz Windowsa 8.1 Update 1 z językiem polskim? Kupiłem nowy dysk do laptopa i zainstalowałem W8.1 z tego linku http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/upgrade-product-key-only (przywróciłem aktywację programem Advanced Tokens Manager 3.5), ale w żaden sposób nie da się go zaktualizować do Update 1. Próbowałem wszystkich możliwości, które znalazłem w Internecie i nadal aktualizacja się nie instaluje. Znajdę gdzieś ISO z Update 1 czy muszę zainstalować W8.0 (mam na płycie) i zaktualizować go do 8.1, a później do Update 1?
Klucz mogę podać uniwersalny najwyżej, służący tylko do instalacji windows 8.1 professional
GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9
Co do obrazów, akurat te są dostępne na internecie, ja ich nie wrzucałem. Z resztą na moim koncie dreamspark pobieranie windows 8 update 1 jest niemożliwe, pobrałem już zwykłą wersje 8.1 - klucz jest ten sam i tu, i tu.
Dostęp do DreamSpark mają głównie studenci a nie postronne osoby więc proceder upowszechniania obrazów z tego programu wg wiadomości jakie mam jest nielegalny ponieważ w przypadku jak dostaniesz klucz do np. Win8 i system z nim zainstalujesz na swojej maszynie i podasz ten klucz innej osobie to jest to wbrew licencji.
Poza tym czysty obraz Windows 8.1 Update 1 nie wiem czy jest do pobrania. Jedynie samą wersję 8 lub 8.1 można pobrać i ewentualnie ręcznie aktualizować.
PS. Jest gdzie w systemie informacja o tym że jest to Win 8.1 Update 1?