W ostatnim czasie coraz więcej tematów w tym dziale ma tytuły typu - Proszę o sprawdzenie loga, Proszę sprawdźcie itp. Jest to sprzeczne z zasadami jasno określonymi w tym ogłoszeniu oraz stanowi naruszenie regulaminu (punkty 2.2 oraz 2.6) i może skutkować ich skasowaniem tudzież stanowić podstawę kar regulaminowych. Dlatego też raz jeszcze przypominam by dla własnego dobra każdy piszący uważnie przeczytał przed założeniem tematu to ogłoszenie i zastosował je w praktyce. Upomnienia tylko dla nowych userów aby zapoznali się z tym tematem. Osoby które mają na liczniku 50 postów i nie stosują się do tej zasady swój temat zobaczą w Śmietniku!
Tekst2:
Proszę nie pisać (tytułować tak tematów): Proszę o sprawdzenie log, Wirus, Hacb.exe itp. które oczywiście nic tak naprawdę nam nie mówią. Tytuł tematu powinien być kopią naszego problemu.
Niestety nie udało mi się znaleźć z jakiej strony to pochodzi, google nic nie wykazało , wynikało by z tego ze zostały napisane?? Mogą one pochodzić z forum dobrychprogramów tylko posklejanie z różnych wątków. To by była moja najsensowniejsza odpowiedź.
Wiem że te teksty są z tego tematu http://forum.dobreprogramy.pl/obowi%C4%85zkowe-logi-t208287/ ale chodzi mi o to z jakiej strony internetowej te teksty zostały skopiowane i wklejone do tematu “Zasady wklejania logów na forum, tytułowania tematów”.