Witam,
Znacie jakiś sklep internetowy z tanimi i w miarę dobrymi jakościowo koszulkami? Znalazłem t-shirt.pl, ceny w tym sklepie mi odpowiadają, ale jak jest z jakością koszulek?
Witam,
Znacie jakiś sklep internetowy z tanimi i w miarę dobrymi jakościowo koszulkami? Znalazłem t-shirt.pl, ceny w tym sklepie mi odpowiadają, ale jak jest z jakością koszulek?
cena, sklep ani nadruk nie gwarantuje ci jakości, ważne producent i z jakiego materiału. na tej stornie głównie koszulki są firmy Stedman, osobiście mam 2 koszulki tej firmy i może jest lepszy materiał od najtańszych o tyle po pierwszym praniu ściągacz pod szyją zrobił się rozciągnięty i brzydki gdzie w porównaniu koszulki z marketu za 5zł dużo dłużej pozostają w oryginalnej formie. proponuje patrzeć po sklepach tylu cropp, diverse, bigstar itp, ceny porównywalne a według mnie dużo lepsza jakość.
Ok, dzięki za odpowiedzi.
Nie można porównać jakościowo do wcześniej wspomnianej gruca.pl, ale całkiem niezłe koszulki są na fiberya.com, od nich zamawiałem, ale głównie nadruk na fruit of the loom