Witam!
Mam taki problem. Około 3-4 dni temu skradziono mi konto na Instagramie. Niestety nie posiadam już maila na którym ten profil był zakładany, numer telefonu mam też inny, a od fb konto jest odpięte. Czytałem tam na centrum pomocy, ale nie rozumiem za bardzo, co dalej trzeba zrobić. Nie wiem co dalej, więc proszę was o radę, bo zależy mi na tym koncie. POMOCY!!!
Spróbować w tej pomocy znaleźć formularz do wypełnienia.
Na przyszłość zadbać by ci poczta darmowego maila nie skasowała, bo nie używasz go np. ponad 60 dni i jeszcze wymagają logowania na stronie WWW i be są POP3/IMAP/SMTP w programach pocztowych.
Lepiej zadbać o dwustopniowe logowanie, które to Instagram akurat umożliwia. I nie używać tego samego hasła w wielu serwisach (najlepsza jest zasada: jeden serwis = jedno unikalne hasło).
Chodzi o to, że po prostu moja młodsza kuzynka go skasowała tego maila kiedyś przypadkowo, a tego formularza jakoś nie mogę znaleźć właśnie. Już nie wiem gdzie szukać.
Teraz będę pamiętał. Kiedyś nie spodziewałem się po prostu. To było 4 lata temu o ile się nie myle
Czytałem. Ale przeczytałem tam później te punkty i podają mi strony mailowe, i dalej nie wiem co robić.