Cześć forumowicze, mam pytanie co do gry Fifa (obojętnie od 13 w górę). Jak można w grze zmniejszyć długość połowy z 4 minut na 2 minuty? Kiedyś udało mi się znaleźć jak to zmienić ale nie zapisałem zakładki i teraz szukam, szukam i ponoszę klęskę. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam :).
Podobno w Fut FIFA 20 zablokowali: Solved: How to change Match Settings(match time & game speed) in FUT FIFA 20? - Answer HQ i pewnie nie odblokowali (fix bazujący na CheatEngine się nie liczy) - przy rozgrywce online z zapisem statystyk nie dziwne.
Co do niezapisanej zakładki to mogła zaginąć tak, że aż nie ma kopii w web.archive.org ani archive.today - wtedy zostaje liczyć że inna domena przerywała próbę czasu lub ma wersję archiwalną.
Stare dla Fify 13/14: [PC] How to : play half-times that are less than 4min. : FIFA niestety oparte o CheatEngine.
Dziękuję za odpowiedź. Nie pamiętam czy to na pewno jest to (tam chyba zmieniało się coś w pliku, ale może mi się coś myli). Dziękuję raz jeszcze.
Jak w pliku z katalogu gry (nawet ten z „appdata”) to raczej szukamy dalej.
Do CheatEngine niby można zrobić plik szablonu pod grę ale raczej już wtedy umiano robić listę wysuwaną by osoba nie widziała dziwnych dużych liczb.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.