Skrypt do statystyk


(Sparkzispam) #1

Czesc,

poszukuje dobrego skryptu do statystyk. Mam serwer z php wiec z instalacja nie powinno byc problemu, jednak zalezy mi ze kod ktory wklejam na strone z ktorej maja byc zliczane odwiedzziny i robione statystyki nie byl w php a np w javascrypcie.

Pozdrawiam


(squeet) #2

A nie możesz zarejestrować się na przykład na stat4u.pl?

Tam za mały bannerek (czyli niejako kod, zliczający odwiedziny), który wstawiasz na stronkę u siebie, masz całkiem przyzwoite statystyki za darmo :wink:


(Sparkzispam) #3

stat4u.pl jest fajnym rozwiazaniem ale ja wolalbym moc postawic skrypt na wlasnym serwerze


(Bambit) #4

http://www.skrypty.e9.pl/php/statystyki1.html

PS zabaw się w to:

bez roboty :slight_smile: