Skrypt logowania na plikach tekstowych


(Skr3czu) #1

Witam

Szukam jakiegoś prostego skryptu logowania na plikach tekstowych ponieważ robie własnego CMS tak jak doradził mi Adam;] i dlatego potrzebuje jakiegoś prostego skryptu na plikach tekstowych do logowania;]

Pozdrawiam


(Szuman) #2

Tutaj coś znajdziez :wink: tylko nie klikaj w "pobierz", bo coś się rypie: prawoklik i zapisz element docelowy :slight_smile:


(Skr3czu) #3

Widze że tutaj jest to co szukałem ,ale nie moge ściaganć tak jak Ty napisałeś;( jakiś bąłd wyskakuje


(Mcfly) #4

chxesz to ci napisze w PHP na plikach txt :slight_smile: ??


(Skr3czu) #5

Nie dzięki;] ,już znalazłem;p

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc


(Ickmetan) #6

wkoncu to twoj wlasny CMS czy zlepka skryptow ?