Skrypt php a ramki


(master of disaster) #1

Witam!

Mam skrypt php oparty (logowanie na sesjach) i wszystko ładnie działa a w ie jak zwykle problemy.

Iż mam darmową domenę w dl.pl, strona musi być w ramce, i w ie zaloguje się i odrazu mnie wyloguje (tzn. po odświeżeniu strony)...

Jest na to jakiś sposób, żeby nie wylogowywało ?

Pozdrawiam.


(ra-v) #2

Możesz zrobić logowanie w AJAX-ie, tylko przed przekierowaniem przez funkcję header() trzeba zrobić session_commit(); Można również spróbować tą ustatnią włożyć przed jakimkolwiek innym przekierowaniem. A mógłbyś podać kod, stronę bo trudno tak na sucho pisać?