Skrypt php na stronę

Witam. Szukam pomocy. Potrzebuję kogoś, kto mógłby stworzyć skrypt php. Chodzi mi o taki skrypt, w którym po wpłaceniu odpowiedniej kwoty sms’em lub przelewem zamienia na punkty, np. po wpłaceniu sms’em za 3,66zł osoba dostaje 1 pkt lub po wpłaceniu przelewem np. 10 zł dostaje 5 pkt do profilu.

ad 1. pewnie trzeba załatwić jakąś usługę płatną od Twojego operatora. Podpisujesz umowę i dostajesz wytyczne do stworzenia modułu.

ad 2. Integracja z płatnosci.pl? Na ich stronie w “do pobrania” jest przykład do osCommerce oraz pełna dokumentacja techniczna.

Myślę że nikt ot tak skryptu ci nie napisze, bo wg to nie jest praca na 10 minut czy godzinę.

PS. Nie wiem czy moderator za chwile nie napisze żebyś nie zmienił nazwy tematu na taki, który dokładniej opisuje problem:)

Operatora? nie.

Skontaktuj się z firmą, obsługującą płatności sms. Chociażby http://www.atomsms.pl/

Skrypt nie jest trudny do napisania, jeśli nie masz specjalnie wielkich wymagań, to w godzinę, góra kilka, można go napisać.

I wątpię, aby ktoś Ci pisał za darmo skrypt, z którego Ty chcesz czerpać korzyści finansowe.