Skrypt zarządzania użytkownikami

Witam.

Chciałem spytać czy można gdzieś w internecie gotowy skrypt zarządzania użytkownikami?Chodzi mi o rejestrację,logowanie,banowanie,panel administratora.

Możesz zlecić komuś napisanie i dostosowanie do Twoich potrzeb.

napisz co dokaldnie maja robic ci uzytkownicy po zalogowaniu, to moze ktos podpowie ci jakies gotowe rozwiazanie.

Poszukaj informacji o czymś takim jak CMS, np. PHP-Fusion.

Nie dzięki.

Widziałem kiedyś na jakiejś stronie internetowej coś w tym stylu.Rejestracja,logowanie i takie różne bajery do tego.

Co masz na myśli pisząc “takie różne bajery do tego” ?

Które to bajery można bez problemu wyłączyć.

Masz jeszcze np. WordPress, on jest prostszy.

Chce to zrobić na własnej stronie.

swexed , napisz do czego będziesz wykorzystywał zarejestrowanych użytkowników.

Chodzi mi o to aby niektóre fragmenty strony były wyłącznie dla użytkowników zarejestrowanych.

No to nic trudnego baza danych z userami, rejestracja, logowanie i sprawdzanie czy niezalogowany. Takich skryptów raczej nie znajdziesz więc polecam pisać samemu lub zlecić to komuś.

Dlatego szukam czegoś gotowego ponieważ nie znam php ani baz danych.

A co myślicie o tym:

:arrow: http://www.webtips.pl/topic/31201-rejes … i-cookies/

Tylko, że coś jest nie tak.

Możesz z tego skorzystać, jednak nie wiem po co używać czegoś czego się nie zna… Zleć to komuś, będzie to najlepsze wyjście.

Znam,nie znam…Chodzi o to żeby to działało a zaległości można kiedyś tam nadrobić.

Nada się to co podałem?Jeśli tak to jak bym mógł zrobić to o czym wyżej wspominałem.Wybrane miejsce dla zalogowanych.

Nada się a co do

To właśnie dlatego polecam zlecenie.

Dobrze ok jakoś sobie poradzę.

A co z kodem który znajduje się w pierwszym poście linku, który podałem?Widzę, że kilka osób skrytykowało kolesia który go napisał.