Skype 8.59.0.77 - ciągłe, samoczynne wylogowywanie

Mam najnowsze Skype ale już od kilku wersji problem z ciągłym , samoczynnym wylogowywaniem się. Czasami dzieje się to gdy komputer działa, ale jest w stanie spoczynku, czasami po restarcie - ot bez reguły.
Czy jest na to jakiś sposób?

Prawdopodobnie bug i nic z tym nie zrobisz. Zgłoś to do M$ i tyle.

Kopalnia wiedzy na temat Skype:

Zgłaszałem - pomogli tyle że kazali zmienić nazwę folderu w którym jest to zainstalowane ale to nic nie dało.

A nie możesz jak inny normalny człowiek skorzystać z innego programu, niż siedzieć do końca życia na tym raku.

no tak ale jeśli wszyscy Twoi znajomi używają tego to ja jedyny mam się wychylać?. To jak z dawnym GG - najlepsze ale co z tego skoro każdy ma WhatsAppa?

Co proponujesz zamiast?

Apek jest naprawdę wiele a to że ktoś jest uzależniony od upośledzonej starodwanej apki to swoją drogą. Też miałem z tym problem ale powiedziałem dość i udało mi sie wymóc wśród pewnej ilości znajomych instalacje innego komunikatora niż syfiaty GG czy Skype bo to zwykle oni czegoś potrzebowali odemnie, a nie odwrotnie…

Co do apki to Discord narazi sprawdza mi sie fajnie obecnie korzystam parę lat, a kiedyś GG zastąpiłem z powodzeniem na Jabbera

Akurat na GG nigdy nie narzekałem. Nie spotkałem jeszcze lżejszego i szybszego komunikatora z tymi samymi funkcjami co np: WhatsApp (Konkretnie mówię o lite)
Discorda sprawdzę. Dzięki

GG nie był lekki zdecydowanie lidem była miranda a po pewnym czasie nowse wersje w gg zostały zaśmiecone w chamski sposób reklamami i do tego niemożność, niechęć do walki z spam-botami.
w pewnym kwiecie roku.

Pojade klasykiem