Witam. Dzisiaj w okolicach godziny 17 został u mnie wyłączony prąd, dosłownie na sekundę, przez co mój komputer się zrestartował. zanim to nastąpiło prowadziłem rozmowę na skype, która to właśnie została przerwana przez wyżej wspomnianą 1 sekundową przerwę w dostawie prądu oraz reset komputera. po ponownym uruchomieniu skype, kiedy mój komputer już się włączył, zastałem okno logowania się, co jest niecodzienne, gdyż zazwyczaj skype automatycznie loguje mnie zaraz po jego uruchomieniu. wpisałem swoją nazwę użytkownika, a potem hasło. po kliknięciu enter w celu zalogowania się okno skype “zamraża” lub też “zawiesza” się na kilka sekund, po czym jestem cofnięty z powrotem do ekranu wpisywania hasła. dodam również, że posiadam najnowszą wersję skype, bodajże oraz próbowałem reinstalacji tego programu dwukrotnie, za każdym razem z innego źródła.Na telefonie oraz oficjalnej stronie skype mogę zalogować się bez problemu, występuje on jedynie na komputerowej wersji programu.
Spróbuj usunąć mu profil.
Wyłącz całkowicie Skype.
Przejdź do:
C:\Users\TWOJA_NAZWA_UŻYTKOWNIKA_WINDOWS\AppData\Roaming\
Znajdź tam folder “Skype
” i go usuń lub zmień mu nazwę na inną.
Po ponownym uruchomieniu Skype powinien wystartować tak jak przy pierwszej instalacji.