Skype rozdaje darmowe minuty!

:arrow: http://skype.onet.pl/1327707,artykul.html

Właśnie zalogowałem się na swoje konto i jest tam napisane że te 10 minut prześlą mi na konto w ciągu 12 godzin :slight_smile:

Ja również to zrobilem (sempy się zlecialy :mrgreen: )

ja juz dostalem od nich 4 takie prezenty ;d

Ja nie widzę SĘPA ale BAŻANTA :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Też se walnąłem 10 a co se będę żałował 8)

a ja 7 w tym roku :] :mrgreen:

:stuck_out_tongue: :wink:

:clever:

Mi sie tam ta strona nie ładuje :expressionless:

Buu, już się spóźniłem?

Yes.

O co wogole chodzilo?? :co:

Poprostu rejestrujesz się tam czy coś takiego. Potem wysyłają Ci maila z potwierdzeniem i w ciągu kilku godzin doładują Ci konto w SkypeOut. Ale nie dużo :stuck_out_tongue:

Ja pamiętam, że chyba w sierpniu była podobna akcja. 10 minut za darmo mogłem gadać :smiley:

Strona Mi się nie ładuje :twisted:

Skype w ramach promocji SkypeOut dawał wszystkim, którzy zalogują się do swojego konta skype w dniu 20 maja, a następnie klikną w “odbierz swój prezent od skype”, 10 minut rozmów na telefony stacjonarne lub 1:40 minut na komórki (~10 eurocentów bodajże).

Promocja będzie powtórzona za miesiąc :wink: (chyba)

To nie było tylko wczoraj, lecz także kilka razy w przeciągu ostatniego tygodnia.

A jak sprawdzać że są takie promocje ??

Mejla przysyłają czy ztreba samemu pilnować na stronie ??

Pilnować. Ja nie otrzymywałem żadnych informacji na maila tym razem. Kiedyś było to organizowane w inny sposób.

To jak znów będzie taka akcja to dajcie znać :wink:

Dokladnie mozna by to przykleić i gdyby bylo coś wiadomo to informowali bysmy się :wink: Poniewaz nie kązdy ma czas spawdzać codziennie czy jest darmowka :mrgreen:

UWAGA UWAGA!

Znów jest ta promocja z 10 minutami ja już odebralem swoje 10 minut :mrgreen: zerknijcie na ten link ktory podał zagórskid

Franki dzięki za info :wink: właśnie odebrałem swoje 10 minut :wink: