Właśnie zalogowałem się na swoje konto i jest tam napisane że te 10 minut prześlą mi na konto w ciągu 12 godzin
Ja również to zrobilem (sempy się zlecialy :mrgreen: )
ja juz dostalem od nich 4 takie prezenty ;d
Ja nie widzę SĘPA ale BAŻANTA
Też se walnąłem 10 a co se będę żałował 8)
a ja 7 w tym roku :] :mrgreen:
:clever:
Mi sie tam ta strona nie ładuje
Buu, już się spóźniłem?
Yes.
O co wogole chodzilo?? :co:
Poprostu rejestrujesz się tam czy coś takiego. Potem wysyłają Ci maila z potwierdzeniem i w ciągu kilku godzin doładują Ci konto w SkypeOut. Ale nie dużo
Ja pamiętam, że chyba w sierpniu była podobna akcja. 10 minut za darmo mogłem gadać
Strona Mi się nie ładuje :twisted:
Skype w ramach promocji SkypeOut dawał wszystkim, którzy zalogują się do swojego konta skype w dniu 20 maja, a następnie klikną w “odbierz swój prezent od skype”, 10 minut rozmów na telefony stacjonarne lub 1:40 minut na komórki (~10 eurocentów bodajże).
Promocja będzie powtórzona za miesiąc (chyba)
To nie było tylko wczoraj, lecz także kilka razy w przeciągu ostatniego tygodnia.
A jak sprawdzać że są takie promocje ??
Mejla przysyłają czy ztreba samemu pilnować na stronie ??
Pilnować. Ja nie otrzymywałem żadnych informacji na maila tym razem. Kiedyś było to organizowane w inny sposób.
To jak znów będzie taka akcja to dajcie znać
Dokladnie mozna by to przykleić i gdyby bylo coś wiadomo to informowali bysmy się Poniewaz nie kązdy ma czas spawdzać codziennie czy jest darmowka :mrgreen:
UWAGA UWAGA!
Znów jest ta promocja z 10 minutami ja już odebralem swoje 10 minut :mrgreen: zerknijcie na ten link ktory podał zagórskid
Franki dzięki za info właśnie odebrałem swoje 10 minut