Skyrim - postać nie biega

Nie odnawia się stamina

często spotykany problem (poruszany na Forum The Elder Scrolls - Skyrim.pl) jedyną opcją jest wyłączenie i włączenie gry ponownie.

Nie, chyba zostałem zarażony przez wampiry

…to proponuję czosnek

Hmm wampiryzm, w nocy jest fajny i dobry do eliminowania wrogów władających zimnem.
wyleczysz przy ołtarzu Talosa. Aczkolwiek ja pamiętam, że długo sobie grałem jako wampir i mi się podobało. Trzeba tylko pić krew jeśli chce się między ludzi wyjść.

Nie działa

Hm, może wejdź w menu i ulepsz raz staminę przy lvl up? Daawno dawno temu jak ogrywałem Skyrim miałem podobny bug i lvl up mi pomógł.
Spróbuj też zdjąć wszystkie przedmioty i założyć z powrotem. Bugów w tej grze jest cała masa, tu pomóc może dosłownie wszystko. Na szczęście tak uciążliwe trafiają się rzadko.

A, nie doczytałem że chodzi o wampiryzm. Można to obejść używając odpowiednich przedmiotów absorbujących/regenerujących staminę. A jeśli chcesz się wyleczyć to trzeba wykonać odpowiednie zadanie. Popytaj w gospodach o plotki, skierują cię do Faliona w Morthal.

Gadałem z nim, z nie ma takiej opcji dialogowej

Zaraz, ale to masz wampiryzm czy nie? Krew piłeś? Powinna przywrócić do pierwszej fazy wampiryzmu.
Potem w kolejnych dniach rosną bufy i debufy, w trzecim dniu jest maksimum. Wypicie krwi znowu resetuje. W nocy wampir powinien biegać jak szalony. Chyba, że masz na sobie jakieś graty, które wchodzą w interakcje. Może jakaś część stroju albo broń daje efekt braku biegania.

Faktycznie. Jak mogę to nosić?

Cóż, poszukaj w necie. Ja zwykle w grach wybieram bardzo negatywne ścieżki, więc przy takich przedmiotach nie pomogę.

Yeah. Dlaczego te smoki są teraz na 2 strzała. To jakaś porażka :slight_smile:

Jakie grzechy? hahahaha to że zabiłem 1000 npctów