Słaby wynik w 3dMark

Witam serdecznie.

Nie mogę dojść czemu mój sprzęt ( ten co w podpisie ) w w marku ventage wyciąga tylko około 4100 pkt , a we wszystkich testach ta karta wyciąga około 10-11 tyś pkt.

Również w wersji mark 05 wynik jej u mnie to około 14500 a w testach około 2000 pkt więcej.

Mam oczywiście wszystkie nowe stery. Czemu jest aż tak duża różnica w wynikach zwłaszcza w 3dMark 06 ?

o_O jak masz mało to kup nową grafe ja na niemal identycznym sprzecie z geforce 9600gt wyciągam 16k a jest on lepszy od twojego radeona.

jedyne co możesz zrobić to zoptymalizować system i sprawdzić jaką masz temperaturę procka i grafiki,

Nie mam pojęcia od czego to zależy i czy w 3dMark to najważniejsza jest karta graficzna , czy też procesor i inne komponenty :?: Ostatnio miałem problemy ze swoim starym kompem i przeprowadzałem różne testy-3dMark,Memest itd.Stary komputer przeszedł wszystkie testy bez problemu-wprawdzie miał gorsze wyniki od nowego kompa , ale nie zawieszał się ani resetował-tylko nie wiem nadal czemu , on nie ‘‘trawi’’ filmów avi-zaraz zawiesza się i nic nie można obejrzeć. :!: :?: W nowym kompie procesor CoreDuo E6850 3Ghz Grafika GeForce 8800GTS 640MB Płyta Gigabyte GA-P35-SR4 2GB RAM Patriot. A oto mój wynik w 3DMark.

20090110132446ew4.th.jpg