SLI GeForce 8600GT PROBLEM


(Fish 92) #1

mój kumpel posiada płyte główna Asus p5n-d sli nforce 750i oraz dwie karty Geforce 8600gt 1gb spięte w SLI. Problem w tym że po zainstalowaniu Windows Vista Ultimate komp widzi 2 karty lecz podczas uruchomiania SLI w sterowniku Nvidii pojawia się Blue Screen...........


(Olixxx94) #2

fish_92 , patrz :arrow: tutaj. Daj raport z tego programu na forum.


(Fish 92) #3

* *

* Bugcheck Analysis

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 1000008E, {c0000005, 8d1909b1, 8e4f60c8, 0}

*** WARNING: Unable to verify timestamp for dxgkrnl.sys

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for dxgkrnl.sys

*** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sys

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for watchdog.sys

*** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys

***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.

*************************************************************************

*** ***

*** ***

*** Your debugger is not using the correct symbols ***

*** ***

*** In order for this command to work properly, your symbol path ***

*** must point to .pdb files that have full type information. ***

*** ***

*** Certain .pdb files (such as the public OS symbols) do not ***

*** contain the required information. Contact the group that ***

*** provided you with these symbols if you need this command to ***

*** work. ***

*** ***

*** Type referenced: nt!_KPRCB

załączam screena beztytuu3hv2.th.jpg


(Olixxx94) #4

fish_92 , nie podałeś całego raportu. Bardziej interesuje mnie koniec, niż środek. Najlepiej to daj go na wklej.org lub wklejto.pl, a tutaj daj tylko linka.


(Fish 92) #5

http://www.wklej.org/id/1cc7a01c6d