Słuchawki~70zł, Philips SHP2000 vs CREATIVE HQ-1400 lub inne

Chce kupić słuchawki. Kwota jaką mogę wydać to około 70zł. Mają być to słuchawki nauszne, zamknięte, bez mikrofonu. Myślałem nad Philips SHP2000 i CREATIVE HQ-1400. Co o tym myślicie? A może jakieś inne polecicie - tyko pamiętajcie o cenie :slight_smile:

Zdecydowanie Philips mam te słuchawki kosztowały mnie 40zł a są niebo lepsze niż kolegi który ma sony za 80zł niewiem jakie są te creativy ale philips moge ci polecić .

ja mógłbym polecić Sennheiser HD201 klik, tylko są one ciut droższe niż 70zł, ale grają bardzo fajnie :slight_smile:

Słuchawki Philips SHP2000 mogę zdecydowanie Ci polecić, ponieważ mam je już parę miesięcy i jestem z nich bardzo zadownolony. Kupiłem je bodajże za około 50 zł.

No że te Philips’y są chwalone to wiem. Ale z tego co czytam to te Creative’y są też jak za tą cenę rewelka. A co do Sennheiser’ów HD201 to no troszkę za drogie a po za tym słyszałem (i to wielokrotnie) że nie są za dobre. O wiele lepsze są ponoć HD202 ale jeszcze trochę droższe.

I wolał bym nie przekraczać granicy 70zł.

W sumie na te Sennheiser’y HD201 mógł bym się zdecydować jeszcze ale jednak wolał bym coś tańsze. Chociaż jak bym był pewny że są warte tej kasy to bym kupił. Ale tak jak mówiłem wielu userów twierdzi że są do kitu. A tak patrząc na dane to mają mniejsze pasmo prznoszenia - choć te dane to często nic niw znaczą… Jakie mają magnesy? Wydaje mi się że nie są warte tego żeby zapłacić za nie 2 x więcej niż za te Philips’y.