nie wiem czy piszę w dobrym dziale, w razie czego proszę o przeniesienie.
Poszukuję jakichś dobrych słuchawek do komputera za max 100zł, szukałem po sklepach, allegro itp. ale nic nie znalazłem. Wygląd dla mnie się liczy :), bo np. słuchawki Sennheisera mi pasują cenowo i wgl, tylko jakoś mi się nie podobają. Gdyby ktoś znalazł coś dla mnie ciekawego to czekam
Łukasz, źle się określiłem, wygląd nie jest tak strasznie ważny tylko żeby nie były takie strasznie podłużne jak większość Sennheisera albo całe zapełnione to coś plastikowe między dwoma słuchawkami
polecam Sennheiser HD202, z wysyłką dostaniesz nawet do 90 zł spokojnie a grają super dużo delikatnego basu - wiadomo po odpowiednim wygrzaniu ok 60 do 100h. Zresztą poczytaj opinie na forach.
Te Sennheisert HD202 i 201 są przez wszystkich z automatu polecane,… ale np. dla mnie wyły strasznie niewygodne… chyba istnieją inne przyzwoite modele :P…
Ja w końcu kupiłem Panasonicki RP-HTF295… potrzebowałem na dośc szybko, bo nie miałem czasu się nad słuchawkami nie wiem ile rozwodzić i jeździć po sklepach. Te dla mnie były właśnie wygodne… co się pokrywało z ‘tym niezapełnionym między dwoma słuchawkami’- są z góry po prostu płaskie i przylegają do głowy,a nie jakieś piętrowe wygibasy i nadbudówki. jak grają ciężko powiedzieć, bo i tak mam zintegrowaną kartę dźwiękową. Na papierze parametry mają chyba niezłe. Ale ogólnie to nieźle się w nich słucha… a najważniejsze, że nie przeszkalają po kilku godzinach siedzenia w nich nie przeszkadzają absolutnie. Musze tylko jakiś patent na skrócenie kabla znaleźć, bo go przytnę czymś zaraz Ale jak coś to nie mam dużego porównania… Sennheisery 20X nie mam pojęcia jak grają w porównaniu do nich, bo nawet ich nie włączałem, tylko od razu po założeniu zdjąłem.