Witam chcę kupić dobre słuchawki do gier i filmów bez mikrofonu i żeby dźwięk z nich był dobrze słyszalny po podpięciu do komputera . Mam te słuchawki : https://www.emag.pl/sluchawki-nauszne-pioneer…czarne-se-m521/pd/D9ZYYYBBM/?ref_id=308193690 ale strasznie cicho grają jak są podpięte pod komputer i nie da się z tym nic zrobić . Poprzednie słuchawki które miałem grały głośno także nie wiem w czym leży problem .
Nie wiem na czym grasz. Ja z racji tego, że jestem mańkutem używam pada xbox i do niego dokupiłem zestaw…
…produkt przekracza nieco budżet ale myślę, że warto wziąć pod uwagę w przypadku korzystania z powyższego pada oczywiście. Na plus przemawiają:
naprawdę przyzwoity dźwięk
dzięki przystawce bardzo ergonomicznie można manipulować mikrofonem, głośnością itd.
mobilność (słuchawki podłączasz do pada nie komputera, tak więc nic nie stoi na przeszkodzie, by grać na telewizorze (o ile podłączysz jako drugi wyświetlacz) zamiast monitorze)
bezproblemowa instalacja w Windows 10 jako główne urządzenie wysyłające/nadające dźwięk
mikrofon niby jest, ale świetnie schowany w pałąku, tak więc nieużywany nie wadzi.
Tylko czy te słuchawki będą działać z tym adapterem ? Druga ważna kwestia to czy nie będzie opóźnień dźwięku względem wyświetlanego ekranu ? Czytałem o tym i jest bardzo dużo opinii że słuchawki bezprzewodowe są gorsze od tych na kabel oraz że pojawiają się opóźnienia nawet 3 sekundowe - dźwięku względem ekranu .