Witam jak w temacie szukam słuchawek dousznych do 80pln ew. z dopłatą do 100pln do telefonu Huawei GX8.
Muzyka różna ale chciałbym aby brzmienie było zbliżone do Kingston HyperX Cloud I. ważne aby było dostępne w sklpie typu euro agd, saturn itp bo być może jeszcze w tym tygodniu będą kupwane, a na pewno przed końcem misiąca wezmę. W tej chwili myślę pomiędzy Audictus Explorer a Philips ActionFit SHQ2400CL ale jestem otwarty na prpozycje
Dzieki za odp z tych co podałeś zainteresowały mnie te Panasonic oraz troch ART(te raczej tym, że są tanimi słuchawkami BT bo o dźwięku i wytrzymałości różne opinie po necie krążą jedne bardzo dobre a inne złe(szczególnie o tym, że łatwo zniszczyć i szybko się rozładowują co mnie troch odstrasza bo mi zależe aby grały jak najdłużej jeśli bezprzewodówki). O Panasonic natomiast całkiem niezłe po opiniach patrząc ale jeszcze poszperam za testami. O JBL nic nie wiem jeśli chodzi o słuchawki żadnych tego producenta nie miałem w/na uszach więc nie wiem jak sobie radzi ten PureBass ale myślałem wcześniej o T210 z tej serii.
EDIT: znalazłem jeszcze za 79pln SoundMagic PL11 lub ES18s za 69pln u mnie w łodzi w MP3Store
Bardzo dobre słuchawy do stówki to Snab Overtone EP-101M bardzo bardzo wygodne i duży zestaw gumek! Można z chin zamówić za około 80 zł albo z Polski za 100 zł