Słuchawki Sennheiser HD205 - Stan idealny

Mam dziś do sprzedania fajne słuchawki jakimi są Sennheiser’y HD205. Jak dla mnie wizualnie są idealne. Technicznie 100% sprawne. Pudełko niestety pogryzła moja świnka morska ;), za to etui na słuchawki jest również w idealnym stanie.

LINK ALLEGRO : http://allegro.pl/show_item.php?item=3804714788

Co do jakości dźwięku. Na pewno wiele zyskują przy podłączeniu pod wzmacniacz lub dobrą wieże wtedy nabierają pełni dźwięku. Jeśli mogę opisać dźwięk - dla mnie jest ok. Nie są przebasione, basy dają o sobie znać wtedy kiedy mają dać znać - tak jak powinno być. Średnica i góra bardzo fajna, czysta, ale nie piszcząca. Do tego dochodzi dobra przestrzenność dźwięku. Gdy mamy plik muzyczny dobrej jakości można się wsłuchać gdzie na scenie jest dany instrument lub po prostu śledzić sobie linie melodyjną np. gitary basowej. Ogólnie na pewno nikt się nie zawiedzie na tych słuchawkach. Sprzedaje ponieważ niestety potrzebuje szybko pieniędzy.

W skład zestawu wchodzą : Słuchawki, Etui na słuchawki, Duży Jack do wzmacniaczy

Wystawiam za 90 zł + 10 zł przesyłka - myślę, że to tanio jak za te słuchawki w tak dobrym stanie - na allegro najtańsze znalazłem za 187,90 zł + przesyłka

ZDJĘCIA :

c0wb.jpg