Jakie słuchawki do 200 zł mógłbym kupić? Przewodowe, długość kabla z 3 metry najlepiej
a i oczywiście nauszne
Wszystkie twoje wymagania spełnią te słuchawki. Warunek jest jeden. Musisz dołożyć dodatkową stówkę ale warto:
ISK HD9999 czarny - Słuchawki przewodowe - Sklep komputerowy - x-kom.pl (x-kom.pl)
W tym budżecie te słuchawki nie mają sobie równych.
A może jednak coś za 200?
Ktoś już w innym poście je linkował, ale wtedy nie dopatrzyłem, że są na złączu symetrycznym. Miły dodatek i coś niespotykanego w takim budżecie.
Mam i serio polecam, dobry stosunek ceny do jakości.
Może Superlux HD330, jakiś czas temu bratu poleciłem, kupił i jest zadowolony. Jednak w cenie do 200zł musisz mieć świadomość, że kabla 3m raczej nie uświadczysz, więc będziesz musiał dokupić przedłużacz jack. W ISK kabel też nie ma chyba 3m, ale jest odczepiany więc możesz sobie zamówić (lub zrobić) kabel o odpowiedniej długości. Ogólnie odczepiany kabel jest w mojej opinii bardzo dużą zaletą.
A i Superluxy w porównaniu do ISK, a tym bardziej do AKG wyglądają na tanie niestety. Wyglądają, co nie znaczy, że są gorsze. Być może doczepiłbym się co do wykończenia samego kabla przy słuchawkach, a i same słuchawki sprawiają wrażenie delikatniejszych niż ISK czy AKG. No ale ISK i AKG są 2 razy droższe więc nie ma co się dziwić.
Jeśli chcesz jeszcze jakieś inne propozycje to poszukaj czegoś na tej liście: https://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne-i-dla-graczy/
Jakiś czas temu do moich słuchawek zamówiłem 5 metrowy kabel, i mogę go wykorzystać
Mój kolega ma słuchawki z kablem 5 metrów chyba, nie pamiętam, i może sobie regulować jego długość. Ale to już arctisy pro więc ;/
Mam takie. Chwalę i polecam:
Słuchawki Genesis Radon 720: https://allegro.pl/oferta/sluchawki-genesis-radon-720-virtual-7-1-mikrofon-9501051896
No w sumie, zobaczy się, za tydzień będę miał pieniądze
A te słuchawki mają odpinany przewód w tym przypadku usb?
Nie. Kabel (usb) jest na stałe.
Dzięki za wszystkie propozycje,
lecz kupię jednak arctisy 3 za 300 zł
Nie chodzi o to że odrzucam na start te Genesisy czy ISK HD9999 ale po prostu najbardziej podobają mi się arctisy
jakbym kierował się tylko wyglądem to też bym je wybrał.
Wolę jednak doznania muzyczne. Jak mam słuchawki na uszach to i tak ich nie widzę. Więc wolę lepszej jakości dźwięk niż ich wygląd.
Mi zależy na wyglądzie więc wiesz