Cześć, przymierzam się do kupna nowego telefonu, z racji tego iż mój obecny telefon Xiaomi Redmi Note 3 powoli odmawia posłuszeństwa. Chciałbym się przesiąść na nowszy model telefonu tej samej marki. No i właśnie jaki telefon wybrać? Nie jestem jakimś wymagającym użytkownikiem. Na pewno chciałbym, aby bateria trzymała cały dzień. Telefon służy mi, oprócz dzwonienia, do przeglądania neta, fejsa, insta, youtuba. Praktycznie zero grania w gry. Takie podstawowe rzeczy. Najpierw przymierzałem się do kupna Redmi Note 9, ale polecono mi POCO X3 Pro, który będzie miał premierę na dniach. Faktycznie ma lepsze parametry? Tak sobie pomyślałem, że skoro ma lepsze bebechy, to bardzo możliwe, że i bateria będzie krócej trzymała. Co myślicie. Może macie jeszcze inne pomysły. Przypominam, budżet do 1000 zł.
widac po tej stronie ze tel to przeekret nowy tel i 4gb ramu? to moj 8 letni ma 2gb … i androida 10 ;DD - kolejny przekret … ps ale ta strona to naprawde niezla masakra …
oszusci niedaja uaktualnien … pewnie baterii nie da sie wymienic?? albo i jeszcze partycja na programy jest specjalnie zamala?