Planuję zakup jakiegoś telefonu do 500 zł, aczkolwiek im taniej, tym lepiej Przerobiłem już kilka smartfonów z Androidem oraz Windowsem Phone i najbardziej przypadły mi do gustu te ostatnie. Telefonu używam głównie do dzwonienia i pisania SMSów. Sporadycznie do sprawdzenia czegoś w internecie lub ostatecznie do wymiany kilku wiadomości na Facebooku. Najważniejsze jest dla mnie, by telefon posiadał fizyczną klawiaturę. Nie musi być to sprzęt nowy.
Przeglądając sklepy internetowe oraz aukcje, najbardziej moją uwagę przykuł BlackBerry Q5. A co wy byście proponowali?
polecam “Jeżynke” z pełnym przekonaniem … miałem , mam i będę używał … jak ktoś raz tego smartfon’a użył i wie jak z niego prawidłowo korzystać , to nie będzie potrzebował innego … po ogarnięciu wszystkich funkcji są to terminale nie do zajechania … trzeba tylko podejść do nich odpowiednio … pozaglądaj na forum społeczności BB i wypytaj o wszystko co cię nurtuje … każdy BlackBerry to terminal godny rozważenia przez osoby myślące , byle nie był to jakiś używany , “zaniedbany” egzemplarz …