Mam taki problem mam zegarek smartwatch i zainstalowałem aplikacje w telefonie za pomocą której mógłbym się komunikować z zegarkiem i teraz cały czas próbuje połączyć się z zegarkiem i nie może a bluethot mam włączony i bleothot widzi zegarek.
Jest komunikat, że próbuje nawiązać połączenie z nazwa_zeggarka.
Mój telefon to GAlaxy j4+(android), a zegarek to smartwatch I chodzi o to, że najpierw połączyłem przez androida do zegarka i próbowałem się przez tą aplikację połączyć i się nie dało połączyć i dopiero przed chwilą przyczytałem, że przez androida się nie można łączyć tylko bezpośrednio przez tą aplikację więc się z androida rozłączyłem i teraz łączę się przez aplikację, ale też się nie łączy.
Aplikacja to Wear OS a smartwatch a zegarek nie ma informacji, ale teraz zauwazyłem ze jest informACJA, ŻEBY POBRAĆ Wear health nie wiem czy tamta aplikacja nie jest zła ?
Peła nazwa smatwatch to chyba sports/v5.0 5 9 6 C.
Zainstalowałem tą aplikację i nadal się nie może połączyć z zegarkiem i teraz jest komunikat skanowanie urządzenia na czerwono tylko było ostrzeżenie, żeby włączyć GPS i włączyłem i to samo.
Nigdzie takiego symbolu nie odnajduję. Jeśli nie znajdziesz co chcesz podłączyć, to raczej nie da się tobie pomóc. Przynajmniej producenta gdybyś znał to byłoby łatwiej.