Witam. Mam taki problem chce sprawic mojej siostrze cos co mierzylo by pokonane km zarowno w biegu jak i na rowerze dzialanie na zasadzie aplikacji endomondo i nie wiem co oferuje takowa funkcjonalosc za niewygórowane pieniadze opaska typu xiaomi mi czy moze jakiś prosty smartwatch. Pomożecie coś dobrać?
Zmień temat, bo ten nie informuje o treści zagadnienia…
Xiaomi Mi Band 2 będzie bardzo dobrym wyborem, chyba najlepsza aktualnie opacka jeżeli dokonamy zestawienia cena / jakość. Prosty, ale estetyczny design, zaskakująco dobre wykonanie, wysoka dokładność pomiaru pulsu, a po skalibrowaniu również kroków. Prosty, czytelny wyświetlacz. No i największy plus - wytrzymałość baterii - ok. 10 dni na jednym ładowaniu. Spokojnie poniżej 100 zł znajdziesz.
Nie dawno wyszedł nowy Mi 3 z większym wyświetlaczem (tym razem dotykowym), lepszą baterią i innymi ulepszeniami.
Jeżeli jeszcze się nie zdecydowałeś to jako opaska sportowa świetnie opinie zbiera Amazfit, oczywiście też Xiaomi. Pojemna bateria, ekran lcd w rozdzielczości 20x300 i 4GB pamięci wew. na dane użytkownika, ale przede wszystkim sama opaska jest bardzo dobrze wykonana i posiada stopień ochrony IP67.
Bardzo fajny jest ten smartband od huaweia:
mi band 2 to też dobra opcja