Strona w google translate
A spróbuj odzyskać dane z takich zabezpieczonych danych Partycja Ci się wysypie i co … ?
<Rudolf> Ma ktoś Fifty Shades of Grey w wersji cyfrowej?
Nie rozumiem
Może jak przetłumaczysz sobie na polski, to łatwiej będzie Ci zrozumieć.
Ma ktoś 50 odcieni szarego?
Niestety nadal nic
to jest jeszcze lepsze nizli oryginał
Fifty Shades of Grey to tytuł filmu (50 twarzy Greya) i odpowiadający albo nie zrozumiał, albo celowo sobie zażartował i podał kod szesnatkowy 50-ciu odcieni szarości (pytano o wersję cyfrową, to dostał cyferki). Jak tytuł przetłumaczysz sobie dosłownie, to otrzymasz “50 odcieni szarego”. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz.
Matko jaka wpadka ale serio nie rozumiałem
Człowiek - anioł
haha
A swoją drogą, 50 odcieni szarego tam wcale nie ma, #3a3a3a powtórzył się dwa razy
Może na tamtym kanale nie tolerują piractwa, tak więc ktoś celowo (dla żartu oczywiście) zinterpretował pytanie w najprostszy niepiracki sposób
Choć biorąc pod uwagę, że ktoś się pyta o kopię cyfrową, to może być kanał IRC/czat/shoutbox/cokolwiek jakiejś lokalnej społeczności i może chodzić o pożyczenie fizycznego nośnika (co już piractwem nie będzie), bo raczej ciężko przesłać przez Internet cokolwiek analogowego
Z drugiej strony - jaka miałaby być wersja analogowa tego filmu? Film nowy, a na VHS raczej się już nic nie wydaje. Nawet w kinach technika cyfrowa już się na dobre zadomowiła. To może być kolejna przyczyna, dlaczego ktoś to celowo zintepretował tak pokrętnie.
qwerty: tomic Ci ukradł Twoj skradziony i przerobiony skrypt i go przerobił
Ostatnio tekst u mnie w pracy:
a: Jakie życie mają te kable?
b: Długie, pełne napięcia I zwrotów akcji
a: hmmm?
c: Aż ktoś je przytnie
Google trochę inaczej, prawdopodobnie tylko do północy:
Wpis jak wpis, ale drużyna sportowa…
Jeżeli myślisz o tym co ja, to jesteś świnia :P :P
;) :silly:
Gdyby nie Twoja wypowiedź, nawet nie zwróciłbym uwagi na tę literówkę
<Obcy> Dostałem 4 z sieci !@#@@@@