Soft do k750i

siemka mam problem z fonem k750i czasami poprostu wariuje miga mi na bialo wyswietlacz i no poprostu szwankuje!

w komisie powiedziano mi ze albo soft albo jakas plytka nie laczy!najpierw chce zrobic z softem ale jak??oto jest pytanie proszę o instrukce tyklo dokladne nic sie na tym nie znam:P :))

PZDR

nom tez jestem ciekaw od czego ten biały wyświetlacz się tak robi,bo pełno do sprzedania takich telefonów z tą usterką jest na allegro :-o :frowning: ciekawe co to…i od czego taka awaria :roll:

Może najpierw spróbuj przez program Sony Ericsson Update Service (SEUS), a jeśli to nie zadziała to serwis.

No i jeszcze kilka porad do SEUS’a, podczas aktualizacji ekren nie może mignąć ani nic w tym stylu, bateria musi być naładowana w 100%

szczur93 daj znać czy porada VooDoo91 dobrze doradził, i sie jednak okazało że tylko trzeba było wgrać flashowanie… :roll:

czyli ten seus to tak jakby wgrywanie nowego softa??

aha i jeszscze jedno jakie moga byc tego konsekwencje?? czytalem ze np. jak ktos zrobil to tym programikiem to juz niemial polskiego jezyka w tel;/:smiley:

Software Update nic tu nie pomoże… a jeśli to nie na długo. Usterka ta wymaga pełnej customizacji i jest usterką softową.

Pozdrawiam.