Witam, mam parę pytań dotyczących aparatów w opisie;) Obecnie posiadam Aparat Sony DSC-F828. Już od dość dawna przechodziło mi przez myśl kupić nowy Aparat, powiedzmy lustrzankę cyfrową Alpha 100. Poszperałem na allegro i znalazłem coś takiego za 3149 zł. I mam pytanie, jest to lepszy aparat niż ten który obecnie posiadam? I czy jest możliwość sprzedania mojego na allegro tak aby cena była wystarczająca aby kupić tą Alphe 100 z allegro do której link już podawałem? Dodam, że mój obecny Sony DSC-F828 jest używany 2 lata, całkiem sprawny, żadnych zarysowań. Mógł bym do kompletu dorzucić torbę + 2 akumulatorki i 1 kartę CF 512MB. Możę jest też możliwość kupna innej lustrzanki w takiej cenie, że gdybym sprzedał Sony DSC-F828 starczyło bi mi kasy? Aha, w zestawie musi być obiektyw z zoomem conajmniej 8x, moge ewentualnie dorzucić 100-300 zł. Z góry dzięki za odpowiedź;)
przecież w lustrzankach w obiektywach kitowych nie ma zoomów
trzeba sobie dokupić obiektyw inny i wątpię żeby dorzucone 100-300 zł wystarczyło na nowy obiektyw wysokiej jakości biorąc pod uwagę jakość Body alpha 100
Chodziło mi o zestawy z obiektywami z powiększeniem conajmniej 8x.
P.S. To może inaczej, za ile mógł sprzedać Sony DSC-F828, używany 2 lata, nie widać śladów użytkowania, zero rys i uszkodzeń, w zestawie ładowarka, Karta Pamięci CF 512 MB, 2 akumulatory i torba.