Przymierzam sie do kupna w/w telefonu. Bedzie służył głównie do słuchania muzyki i rozmów. Jakoś nie jestem przekonany do serii "W’ BTW, na razie mam K510i. Czekam na wasze opinie o K800i, ew. K790i
Seria W jest najlepsza du multimediów. K800i jest dobry, ale głównie skoncentrowany na aparacie. Najlepszy byłby W880i, ale skoro nie jesteś przekonany… Lepszy jest k800i od k790i.
K800i to zarąbisty telefon posiadam go od sierpnia 2008 roku i jeszcze mnie nie zawiódł. Dobry aparat, dobrze odtwarzana muzyka i wygląd mówia same za siebie. Naprawdę polecam a napewno Ciebie nie zawiedzie.
trochę duży jest ale solidny,do mp3 na sluchawkach naprawde jest git majonez,glosniczek nie za glosny,aparat foto wystarczający no i aplikacje gg i opery da sie przeglądać
jak nie podoba Ci się że duży, weź K770- to K800 tyle że w miarę cienki i ładny:)
i z dużo gorszym aparatem… nie warto… jak brać coś innego niż k800i to niech to będzie k810i…
wezme k800i o ile będą mieć go w salonie Ery, wtedy płace przez połowe czy jakoś tak, mam z Erą umowe na 2 lata, telefon na karte, tzn. musze kupować doładowania tak tak
oba telefony mają aparaty op 3,2 MPXl, a to, że mój ma zoom 32 x po wyykonaniu zdjęcia, a tamten ma 256 x to nieznaczna różnica- na kompie też se mogę powiększyć…
Mpx sa tu akurat niewazne… Tak sie sklada ze k800 ma lepszy aparat niz n95…
Tak ale w k800i i k770i mają tą samą optykę tylko że inny flesz k800i ma xenon a k770i led
widzialem chyba fotki obu tych telefonów i optyki na 100% nie mają takiej samej…
klopas: możesz dać do porównania fotke K800 i K770? Jak chcecie możemy zrobić test… umawiamy sie, że ktoś kto ma K800 robi zdjecie czegoś, np. paczki chusteczek/itp. i ja dam podobną fotkę i zobaczymy i porównamy jakościowo.
no, to jedyna różnica. Więc żeby to ominąć zróbmy zdjęcia przy świetle dziennym