Sony ericsson K800

Przymierzam sie do kupna w/w telefonu. Bedzie służył głównie do słuchania muzyki i rozmów. Jakoś nie jestem przekonany do serii "W’ :slight_smile: BTW, na razie mam K510i. Czekam na wasze opinie o K800i, ew. K790i

Seria W jest najlepsza du multimediów. K800i jest dobry, ale głównie skoncentrowany na aparacie. Najlepszy byłby W880i, ale skoro nie jesteś przekonany… Lepszy jest k800i od k790i.

K800i to zarąbisty telefon :wink: posiadam go od sierpnia 2008 roku i jeszcze mnie nie zawiódł. Dobry aparat, dobrze odtwarzana muzyka i wygląd mówia same za siebie. Naprawdę polecam a napewno Ciebie nie zawiedzie.

trochę duży jest ale solidny,do mp3 na sluchawkach naprawde jest git majonez,glosniczek nie za glosny,aparat foto wystarczający no i aplikacje gg i opery da sie przeglądać

jak nie podoba Ci się że duży, weź K770- to K800 tyle że w miarę cienki i ładny:)

i z dużo gorszym aparatem… nie warto… jak brać coś innego niż k800i to niech to będzie k810i…

wezme k800i o ile będą mieć go w salonie Ery, wtedy płace przez połowe czy jakoś tak, mam z Erą umowe na 2 lata, telefon na karte, tzn. musze kupować doładowania tak tak

oba telefony mają aparaty op 3,2 MPXl, a to, że mój ma zoom 32 x po wyykonaniu zdjęcia, a tamten ma 256 x to nieznaczna różnica- na kompie też se mogę powiększyć…

Mpx sa tu akurat niewazne… Tak sie sklada ze k800 ma lepszy aparat niz n95…

Tak ale w k800i i k770i mają tą samą optykę tylko że inny flesz k800i ma xenon a k770i led

widzialem chyba fotki obu tych telefonów i optyki na 100% nie mają takiej samej…

klopas: możesz dać do porównania fotke K800 i K770? Jak chcecie możemy zrobić test… umawiamy sie, że ktoś kto ma K800 robi zdjecie czegoś, np. paczki chusteczek/itp. i ja dam podobną fotkę i zobaczymy i porównamy jakościowo.

no, to jedyna różnica. Więc żeby to ominąć zróbmy zdjęcia przy świetle dziennym :slight_smile: