Witam mam zamiar kupić sobie SE w200i. Chciałbym się dowiedzieć czy telefon jest dobry. Jeśli ktoś posiada proszę o odpowiedz: bardzo ciekawi mnie czy zdjęcia są robione na cały wyświetlacz czy tylko na małą część. Jaka jest jakość dźwięku w słuchawkach ? Jakie są wady tej komórki ?
i ja dołączam się do pytania…telefon kosztuje 250 zł na allegro i kusi mnie żeby go sobie kupić. ale nie wiem czy warto…
Mój kolega ma tego fona i jest w miarę fajny. Co do muzyki to porównywaliśmy jakość dźwięku na jego w200i z moją motorolą e398. Motorola była o niebo głośniejsza, miała czystszy dźwięk i co najważniejsze podbicie basów. Z tego co widziałem to zdjęcia z tego fona wychodzą bardzo fajnie. W aparacie w rozmiarze zdjęcia można włączyć tryb rozszerzony i wtedy fotki wychodzą tak jakbyśmy mieli aparat 1.3mpx.
Wady wg mnie:
-
Koledze po miesiącu używania klapka od baterii “goni” jak szalona.
-
Drogie karty pamięci.
-
Mała liczba kolorów na wyświetlaczu.
-
Gorsza jakość dźwięku w porównaniu do mojej e398.
Zalety:
-
Oglądanie filmów na cały ekran bez żadnej zacinki
-
Dobre słuchawki w zestawie
-
Wspomniany wyżej tryb rozszerzony zdjęcia.
Dzięki za informacje
-
java w 3d
-
na słuchawkach z włączonym mega bassem przebija e398… ale w głośniku przegrywa…
-
wytrzymały
Brak bluetooth :x
To jest wg mnie KATASTROFA.
Szukałem telefonu z mp3, abym nie musiał nosić telefonu i mp3. Teraz mam to wszystko w jednym. Myślałem, że brak bluetootha będzie dużym problemem, ale nie taki wilk był straszny jak go malowali
Kabel USB mi teraz spokojnie wystarcza. Telefon ma wszystko to czego brakowało mi w mojej starej k300i (rozszerzalna pamięć, większy ekran, pełno ekranowane odtwarzanie zdjęć i filmów, radio, WALKMAN :mrgreen: )
W końcu to praktycznie k310i w lepszej skórce :lol: