Poszukuję takowego telefonu do 350 zł, który ma symbiana, aparat przynajmniej 2,0 Mpix. Może być używany (w bardzo dobrym stanie jak i nowy). czekam na jakieś propozycje… (Zależy mi na muzyce, najlepiej żeby głośnik był bardzo dobry.)
Mlynarz95 , proszę poprawić temat na konkretny, używając opcji Edytuj
rozumiem że zależy ci na muzie a więc bierz N91 + dobre słuchawki… minimum creative ep-630… przebija walkmany jakością dźwięku i jest tani no i ma wifi
Chyba powiedział, że chce coś z serii W.
Zależy czy nowy czy używany. Ze swojej strony proponuje w610i lub w810i, W880i.
A czy owe telefony mają symbiana? (Pytam również o N91)
z wymienionych modeli tylko Nokia N91 posiada symbiana.
A z serii W jakie telefony go mają?
w950i oraz w960i ale to symbian nie S60 tylko UIQ (dotykowy ekran) ale na niego jest bardzo mało rzeczy
N91 ma symbiana ale niestety standardowe s60v3 mają rozdziałki ekranu po 320x240 a on ma 176x208 i na niego pasują połowa aplikacji a z gier to java…
Tak, ale chodzi mi też o wygląd. N91 jest taki dziwny…
ale wygodny do muzy twarde przednie przyciski zapewnią ci to że nawet w kieszeni podczas biegania albo coś ci się nie przełączy muza
no i jedyną większą wadą jest to że jest ciężki (przez stalową, nierdzewną obudowę) a takim N91 nawet zaszpanujesz bo mało kto ma takie cudo a takich w810i jest od … i jeszcze więcej…
następna sprawa…
w810i popularny fon, cena nie będzie zawsze taka sama… a n91 cena stoi od kilku miesięcy gdy od w810i ciągle maleje
Klopasie a co powiesz o w950i?
no może nie ma tyle jak na s60, ale nie można też powiedzieć, że jest ich bardzo mało… wystarczy zobaczyć choćby na http://www.uiq3.eu/ ile jest dostępnych gier i aplikacji na UIQ.
-
nie odmieniaj mojego nicku
i nie pisz go z dużej
-
w950i to jakby m600i z pamięcią 4gb i walkmanem
ale do m600i można dograć walkmana… IMO lepiej brać m600i i dograć walkmana bo m600i IMO jest ładniejszy
wadą jest brak aparatu (oba modele) ale można to przeboleć
Oups… Zapomniałem że ma byc aparat przynajmniej 2 Mpix? :x
A może polecacie jakieś inne telefony mające symbiana? (NIe mówię o Nokii n73, bo już mam na nią chrapkę, ale inne telefony.
inne? E50, E61, N70, N90 ale wszystkie są gorsze od N73
E50 odpada, bo ma aparat 1,3Mpix. E61 też bo nie ma aparatu. N90- bardzo drogo. Zastanawiam się nad n70. Chociaż ma aparat 1,3 to jest tania (200 zł). A n73 musiałbym czekać na jakąś okazję, bo jak patrzyłem na allegro jest za 315zł, która gubi zasięg i za 350 zł, gdzie na wyświetlaczu jest plama…
Ale teraz na poważnie. Sprzedalem mój stary telefon i jest mi pilnie potrzebny nowy… Czekać na jakąś okazję n73 czy kupować od razu nokie n 70?
n73 bo ma nowszy system, chodzi podobnie, o wiele lepszy aparat, no i lepsza muzyka… n70 to staroć i już praktycznie się nie robi aplikacji na niego na n73 pojawiają się nowe co tydzień kilka
za 350zł raczej byś znalazł N73 na licytacji
Czy opłaca sie kupić n70 (musi być nowe) lub jakiś inny dobry telefon? Najbardziej chodzi mi o tą nokię n70. Czy nie będzie się cięła, zawieszała, gubiła zasięgu, itp? Proszę o szybką odpowiedź, bo chcę już dziś kupić jakiś telefon…