Sony M2 aparat

Mam problem tego typu że zbiłem ekran i aparat przedni nie działał od tego momentu dzisiaj dostałem telefon z naprawy i nic może jest jakiś błąd zakodowany w pamięci procka?? Sam nie wiem co mam robić bo aparat jednak jest potrzebny pomóżcie

Najprościej bedzie oddać go z powrotem, niech serwis sprawdzi i naprawi. 

Sam obstawiam nie zrobisz nic

pzdr.

Okey byłemw serwisie im powiedzieli ze wymienili ja myślę że to wina jakiegoś problemu który się zapisał w procku i pytanie czy można sprawdzić czy jest teki błąd?

Jak błąd ma się zapisać w procku? Bez jaj. Serwis dostał telefon do naprawy to ma działać… Ja bym oddał z informacją, że usterka nadal występuje.

Okey w poniedziałek pójdę do nich i dam nie nich go w końcu zrobią

Powiedz konkretniej. Oddałem telefon na gwarancję z informacją, że aparat przedni mi nie działa. Dostałem telefon z gwarancji, a problem dalej występuję. Jest to serwis. Zajmują się do cholery serwisowaniem telefonów i mają za zadanie usunięcie usterki. Dostałeś telefon z serwisu tak, jakby serwis nie sprawdził usterki.  Jest to serwis pewny może? Bo nie wydaje mi się.

Napewno nie w-support - do nich wejdzie z pierdułką, a jak ma jakieś inne to albo usuną wszystkie albo żadną :stuck_out_tongue: