Witam.
Chcąc stworzyć nowy projekt w Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0 wyskakuje mi taki błąd:
Jak temu zaradzić?
Witam.
Chcąc stworzyć nowy projekt w Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0 wyskakuje mi taki błąd:
Jak temu zaradzić?
Hej,
Z jakiego systemu korzystasz i na koncie z jakimi uprawnieniami pracujesz??
Zamiast uruchamiać program dwuklikiem, wybierz z menu kontekstowego opcję Uruchom jako administrator. Po tym zabiegu masz możliwość zapisania projektu??
Pozdrawiam,
Dimatheus
Windows 7, konto administratora.
Opcja ‘Uruchom jako administrator’ nie pomaga.
Hej,
A czy jest możliwe zapisanie projektu w innej lokalizacji - na przykład bezpośrednio na partycji C, bądź też w ogóle na innej partycji??
Spróbuj uruchomić program w trybie zgodności z Windows XP - klikasz prawym na ikonę programu -> Właściwości -> zakładka Zgodność -> zaznaczasz Uruchom ten program w trybie zgodności z i wybierasz Windows XP.
Czy nie masz ustalonych limitów zapisu na dysku?? Możesz to sprawdzić klikając na daną partycję -> Właściwości -> zakładka Przydział.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie
Nie pomaga
Nie mam włączonego
– Dodane 28.03.2010 (N) 18:56 –
Refresh
Hej,
Jeśli wszystkie powyższe zabiegi nie pomogły, spróbuj przeinstalować aplikację - z tą jednak różnicą, że uruchamiasz instalację w trybie zgodności z Windows Xp - w poprzednim poście pisałem jak to zrobić.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dalej nic
Hej,
A jaka jest to wersja aplikacji?? Rozumiem, że pełna, a nie demówka?? Bo w tych ostatnich mogą być określone ograniczenia, na przykład w postaci braku możliwości zapisu…
Spróbuj zapisać projekt pod nazwą nowy.veg (koniecznie z tym rozszerzeniem).
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wersja pełna, nie demo.
Utworzenie projektu jako ‘nowy.veg’ nic nie dało
Pewnie jak nic masz nazwę użytkownika Polskimi literami ja tak miałem w jakimś programie do edycji 3D…
Nie pisać, że po roku czasu… może ktoś ma ten sam problem
Nie, moja nazwa użytkownika to ‘Placek’, co widać na screenshocie…
Hej,
Poszperałem trochę na stronach producenta oaz na kilku innych, zagranicznych forach - i okazuje się, że produkt współpracuje z Windows Xp i Windows Vista; ani słowa o Windows 7. Z drugiej strony wielu użytkowników żali się, że na siódemce program nie działa poprawnie - nie jesteś więc sam…
Z jakiej edycji Windows 7 korzystasz?? Jeśli z Ultimate, Enterprise bądź Professional może warto spróbować uruchomić program w maszynie wirtualnej z Windows XP??
Pozdrawiam,
Dimatheus