Przez własną głupotę uszkodziłem gniazdo jack przez co stało się praktycznie bezużyteczne. Ogranicza to dość mocno przyjemność korzystania z telefonu dlatego postanowiłem wymienić owe gniazdo. Niestety pomimo obdzwonienia kilku serwisów nie udało mi się znaleźć ani jednego w którym podjęli by się wymiany przy jednoczesnym zachowaniu wodoszczelności telefonu. Może ktoś z Was jest w stanie polecić certyfikowany i rzetelny serwis sony, który podjąłby się tej wymiany? Najlepiej w Warszawie.
Gdzie u Sony?: ) Całe moje poszukiwania jak na razie prowadzą do serwisu w-support. Niestety średnio u nich z zadowoleniem klientów z tego co wyczytałem. Po za tym wolałbym dostarczyć osobiście sprzęt, żeby spisać prawdziwy protokół przyjęcia a nie żeby później otrzymać telefon z rozbitym przodem/tyłem bądź z innym ciekawym defektem.
Dzięki wielkie za te linki. Niestety przy moich zdolnościach manualnych nawet przez chwilę nie rozważałem wymiany samodzielnej. Jak to mówią: “Nie porywaj się z motyką na słońce” W związku z tym poszukuje jakiegoś serwisu, który podjąłby się takiej wymiany z gwarancja wodoszczelności. Jesteś w stanie coś takiego polecić?