Sopcast - nie wyświetla się zakładka Ogólne

Hej. Zainstalowałem sopcast’a, założyłem konto

Po zalogowaniu w zakładce Ogólne pojawia mi się komunikat: „Akcja anulowana

Program Internet Explorer nie może utworzyć łącza do żądanej strony sieci Web. Strona może być tymczasowo niedostępna. „

Innymi słowy wygląda to tak jakbym był w trybie offline

Po kilkukrotnym odświeżeniu strony, w końcu w zakładce ‘Ogólne’ coś sie wyświetla ale nie ma tam zakładki ‘My Sop’ a zamiast niej jest zakładka ‘Download’.

To znaczy, pod zakładką Ogólne wyświetlają mi się następujace zakładki:

Home/Channels/Forum/Download/Help

Naciśnięcie download przekierowuje mnie na jakąś stronę sopcasta ale to mi nie jest potrzebne… : /

Bez zakładki My Shop nie mogę ustawić kanałów (subscribe channel! !!

Czy ktoś miał taki problem??? Myślę ze jest to związane z tym że po zalogowaniu zakładka Ogólne pozostaje offline Ale nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Bardzo proszę o pomoc! !!

Wejdż na http://www.sopcast.com. Po lewej stronie zaloguj się i kliknij “sing in”. w nowym oknie na górnej belce masz “MY SOP”, kliknij . Nowe okno i po lewej stronie kliknij " Subscribe Chanell" i ustawiasz ulubione kanały.

Złączono Posta : 12.08.2007 (Nie) 19:39

Tu masz dokładną instrukcję torrenty.org/torrent/52957

Juz to zrobiłem. Na dwa kanały (SOCCER+ i My colections…) dostałem aproved po paru dniach ale na pozostałe czekam juz ponad 2 tygodnie.

Po drugie - nie trzeba mieć subscribe na wszystkie kanały tylko te “prywatne” a ja mam PROBLEM Z URUCHOMIENIEM TRANSMISJI Z JAKIEGOKOLWIeK KANAłU. Nie uruchamiają mi się nawet te ogólnie dostępne. Juz sam nie wiem co robić… :frowning: